Ed Sheeran i 2 Cellos
 privatni album/2cellos
"Perfect"

Poslušajte mega hit Eda Sheerana u izvedbi 2Cellos!

2 Cellos ispunili su želju Edu Sheeranu kojeg je zanimalo kad će se neka njegova pjesama naći na njihovom repertuaru

"Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli "Perfect" i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa - savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.", poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi! Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija. Inače spot 2CELLOS "Game of Thrones", u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.

Osim što trenutno rade na aktualnom albumu "Score", dečki se pripremaju se za koncerte u Spaladium Areni Split, 16. ožujka i 23. ožujka u Areni Zagreb.

Linker
29. studeni 2023 02:11