Promo
Ovoga vikenda

Posjetite Modni buvljak sa svrhom i pridružite se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji!

Udruga Balkon u suradnji s Kulturnim centrom Mesnička u subotu organizira hvalevrijednu humanitarnu akciju kako bi maturantice iz Doma za djecu Vladimir Nazor mogle zablistati na najvažnijoj noći u godini.

Jedna od najvažnijih stvari u završnoj godini srednje škole svakako je maturalna večer na kojoj svaka maturantica želi zablistati. No, kako si neke učenice ne mogu priuštiti kvalitetnu maturalnu haljinu, udruga Balkon odlučila im je pomoći.

U suradnji s Kulturnim centrom Mesnička, udruga na čelu s Mijom, Anom i Majom u subotu od 10 do 18 sati u prostoru KCM-a na adresi Mesnička 12 "Modni buvljak sa svrhom", a sva prikupljena sredstva namijenjena su maturanticama iz Doma za djecu Vladimir Nazor.

"Kroz naš rad i druženje s djecom i mladima iz dječjih domova dosta smo dobro upoznale uvjete u kojima odrastaju, poteškoće s kojima se nose i emocije koje prolaze, a sve to je gotovo neusporedivo s uvjetima, poteškoćama i emocijama s kojima se nose njihovi vršnjaci s urednim obiteljskim statusom. Pokušavamo utjecati na te male i velike probleme raznim akcijama te pružiti podršku svim štićenicima doma, iako bismo neke od njih već mogle nazvati i prijateljima" rekla je Maja te dodaje kako su akciju podržale i neke poznate dame poput Nevene Rendeli, Judite Franković te poznate manekenke i blogerice.

Na buvljaku ćete pronaći hrpu zanimljive odjeće, modnih dodataka i obuće kojom možete obnoviti svoj ormar i ono najvažnije - pomoći onima kojima je pomoć itekako potrebna!

Linker
20. travanj 2024 12:16