Promo
Nova ljetna sezona

Ponovno se otvara jedna od najljepših ljetnih terasa na hrvatskoj obali

U petak, 20.5., od 20 sati The Garden Lounge bar u Zadru obilježit će otvaranje nove sezone uz glazbenu selekciju koju potpisuju Nick & Pepi i Mate Kokić, a sve je to praćeno odličnom gastronomskom ponudom koncepta "Art of raw"

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadaru slavi u petak 20. svibnja od 20 sati.

Promo

Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Nick & Pepi i Mate Kokić. Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja, a dvojac će vas uvesti u još jednu sezonu. Priključuje im se Mate Kokić sa svojom selekcijom, a glazba kreće od 20 sati.

Promo

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

Linker
15. kolovoz 2022 06:54