Promo
SVI MOJI BOŽIĆI

Pavel ima jednu od najljepših božićnih pjesama

Stigao nam je jedan od najljepših božićnih spotova na ovim prostorima! Pjesmom 'Svi moji Božići' Pavel dozivaju pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli, a s redateljem Borisom Sekulićem svoju su božićnu priču napokon i ekranizirali!

Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica utjelovili su u svojem prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju, a ovog Božića konačno ga i imaju!

'Boris je postigao da osjetimo božićni ugođaj prije prosinca, ovaj spot ima sve što Božić meni predstavlja, a to su ljubav, obitelj, prijatelji, snijeg, i naravno šareni pokloni. Oduvijek smo htjeli imati pravi božićni spot, a sada ga i imamo!', kaže Antonia.

Tekst potpisuje Aljoša Šerić, a u glazbi mu se pridružuje Antonia Matković Šerić. Aranžman potpisuju Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Stipe Mađor, Dean Melki i Jerko Jurin.

Direktor fotografije je Nevio Smajić, montažu potpisuje Maida Srabović, a simpatične božićnjake glumili su Fadil Osmičević i Slavko Horžić.

Linker
25. studeni 2022 20:53