CBS
Nove avanture poznatog kapetana

Otkriven novi trailer 'Zvjezdanih staza: Picard': Osim Sedme od Devet, vraća se i Riker, znamo i datum premijere

Nakon prvog teasera koji je oduševio fanove Zvjezdanih staza, sada je stigao i prvi duži trailer za novu seriju 'Zvjezdane staze: Picard' koja se vrti oko legendarnog kapetana i njegovog života nakon umirovljenja.

Krajem srpnja CBS je otkrio prvi teaser za novu seriju "Zvjezdane staze: Picard", a sada je na njujorškom Comic Conu objavio i službeni, duži trailer te otkrio datum premijere. Vijest o okupljanju stare postave serije "Zvjezdane staze: Nova generacija" oduševila je mnoge "Trekovce", ponajviše zbog činjenice da će glavnu ulogu kapetana Jean-Luc Picarda ponovno tumačiti Patrick Stewart.

CBS

Osim Stewarta, vraćaju se i neka od dobro znanih lica iz Picardove generacije: njegov prvi časnik, sada kapetan, Riker (Jonathan Frakes), drugi časnik, android Data (Brent Spiner) savjetnica Deanna Troi (Marina Sirtis) i bivša borgovska radilica Sedma od Devet (Jeri Ryan) koju pamtimo iz generacije "Zvjezdane staze: Voyager".

Pictured: Jeri Ryan as Seven of Nine of the the CBS All Access series STAR TREK: PICARD. Photo Cr: Trae Patton/CBS ©2019 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved.
CBS

Radnja nove serije smještena je u 2399. godinu, 20 godina nakon "Nove generacije" i prati Picardov povratak u Zvjezdanu flotu nakon umirovljenja i to kako bi krenuo u spasilačku misiju svog prijatelja i kolege Date. Prva sezona će imati 10 epizoda, a premijera se očekuje 23. siječnja 2020. na CBS-u i Amazon Primeu.

Linker
20. travanj 2024 03:46