Odlične ideje

Originalnost se cijeni: Odvažite se za drugačije poklone, nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom

Odabir darova za Dan zaljubljenih najčešće uključuje ‘ziherašku‘ kupovinu koja se svede na čokoladu, donje rublje ili parfeme, a mi smo osmislili mali vodič pomoću kojeg je doista moguće iznenaditi partnera.

Dan zaljubljenih je pred vratima, što znači da je došlo vrijeme za osmišljavanje najoriginalnijih poklona kojima ćemo razveseliti voljenu osobu. Iako su predmeti u obliku srca, baš kao parfemi i nakit, najčešći izbor, donosimo nekoliko ideja za nešto drugačije znakove pažnje povodom Valentinova. Ovim profinjenim darovima zasigurno ćete iznenaditi svoju voljenu, a u nastavku donosimo proizvode koji je ne bi trebali ostaviti ravnodušnom.

Čitajte i: Donje rublje koje će istaknuti vašu osobnost: Posvetimo Valentinovo prihvaćanju vlastitog tijela

  • Mirisne svijeće

Mirisna svijeća uvijek je dobar izbor, a posebno kada dolazi u šarmantnom pakiranju. Među doista bogatim izborom svijeća, nama su se posebno dopale one brenda Woodwick s drvenim fitiljem koji pri izgaranju proizvode ugodan šum. Mirisne svijeće su odličan su poklon za voljenu osobu, a ugodni šum nalik onome iz kamina svakako će doprinijeti romantici tijekom zajedničke večeri. Ovu veliku svijeću, posebna mirisa i dizajna, možete pronaći za 259,99 kuna u Emmezeti.

image

Mirisne svijeće su odličan poklon za svaku prigodu.

Emmezeta
  • Ukrasni cvijet od kristala

Umjesto tradicionalnih ruža, poklonite voljenoj osobi cvijet koji će trajati vječno. Swarowski u svojoj ponudi ima predivan kristalni cvijet koji će oduševiti i one koji ne vole umjetno cvijeće, a poslužit će kao odličan detalj koji će se slagati sa svakim interijerom. Iako će cvijet izgledati efektno u vazama različitih oblika, moguće je kupiti i stalak te oduševiti voljenu osobu kristalnom instalacijom. Kristalni cvijet je dostupan na web-shopu Answeara za 539,90 kuna.

image

Swarowski u svojoj ponudi ima predivan kristalni cvijet koji će oduševiti i one koji ne vole umjetno cvijeće.

Answear
  • Efektno ogledalo

Iako silueta ruku ne stvara oblik srca, ovo je ogledalo upravo idealan dar za voljenu koja će svakodnevno u njemu gledati vlastiti odraz, a podsjećat će je na osobu koja joj ga je darovala. Osim što je praktično, ovakav će detalj obogatiti interijer, a vaša partnerica zasigurno neće očekivati ovakvo iznenađenje koje možete pronaći za 499,90 kuna u ponudi Answeara.

image

Ovo je ogledalo upravo idealan dar za voljenu osobu koja će svakodnevno u njemu gledati vlastiti odraz.

Answear
  • Kožna torba

Iznenadite osobu koju volite kvalitetnom kožnom torbom. Odabir elegantne torbice rijetke će ostaviti ravnodušnima, a nama je za oko zapela efektna crvena s chic zlatnim detaljima. Osim što će upotpuniti svaku kombinaciju, s crvenom bojom ne možete pogriješiti (ipak je to boja ljubavi, strasti i elegancije), a osigurat ćete poklon u pravom duhu Valentinova. Torbica s fotografije iz limitirane kolekcije dostupna je u trgovinama brenda Aldo po cijeni od 490 kuna.

image

Aldo torba je idealan poklon za Dan zaljubljenih.

ALDO/PROMO

Čitajte i: Zasitili ste se kafića i kina? Imamo deset sjajnih prijedloga za zabavu, od vožnje Tesle do slikanja uz vino

  • Set za njegu tijela

Setovi za njegu tijela uvijek su odličan izbor ako se ne možete odlučiti što pokloniti partneru. Mi smo izabrali onaj brenda Rituals koji će vašoj voljenoj osobi pružiti nezaboravne trenutke njege tijela, opuštanja i posvećenosti sebi, a vi ćete moći uživati u rapsodiji mirisa koju će vaša bolja polovica za sobom ostavljati. Proizvode brenda Rituals možete pronaći u Douglasu, a ovaj stoji 179,00 kuna.

image

Ovaj set će vašoj voljenoj osobi pružiti trenutke za opuštanje i njegu tijela.

DOUGLAS
Linker
19. travanj 2024 03:21