zabavite se

Opuštanje u kinu nakon prvog školskog tjedna: Evo koje zabavne filmove možete pogledati sa svojim mališanima

Prvi tjedan nove školske godine je gotov, a vikend je pred nama, što znači da je vrijeme za opuštanje. A kako se najbolje opustiti nego uz dobar film koji ćete voljeti i vi, ali i vaši mališani.

Iako smo u protekloj godini filmove gledati kod kuće, s popuštanjem epidemioloških mjera normalnost se pomalo vratila pa u njima možemo uživati i u kinima.

Animirani hitovi idealni su za večernju zabavu za klince, a ni vi nećete ostati razočarani jer u kinima trenutno igra nekoliko njih koje vrijedi pogledati.

"Petar Zecimir: Skok u avanturu"

Omiljeni nestaško među zečevima, ljubimac svih klinaca i njihovih roditelja Petar Zecimir nastavlja sa svojim nepodopštinama. Baziran je na likovima i pričama o Petru Zecimiru autorice Beatrix Potter, a u novom nastavku glavni junak traži avanturu van vlastitog vrta.

Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje reputacije nevaljalca. Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojem se njegovi nestašluci dobrodošli, ali, u trenutku kada njegova obitelj odluči riskirati sve kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

Petru Zecimiru i njegovoj veseloj družini glasove su posudili Luka Bulić, Slavko Sobin, Doris Pinčić, Tihana Lazović, Dušan Bučan, Frano Dijak, Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Ivan Dečak, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra...

Čitajte i: Bacite pogled na trailer! Film s Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Leonardom DiCaprijom uskoro je vani

"Avanture obitelji Bigfoot"

Nastavak animiranog hita "Mali Bigfoot" vodi nas u novu nezaboravnu avanturu. Nekoliko mjeseci nakon njihovog ponovnog susreta, životinje i ljudi žive sretno, a Adam se polako navikava na svoje nove moći.

Sve dok ih njegov otac ponovo ne odluči napustiti kako bi spasio dolinu prljavih poslova naftne tvrtke X Tract. Shelly, Adam, Wilbur i Trapper odluče krenuti za njim i istražiti što se zapravo tamo događa.

Glasove junacima posudili su Vesna Ravenšćak Lozić, Enes Vejzović, Alen Šalinović i Lana Barić.

Čitajte i: Filmovi koje jedva čekamo: Donosimo pet uradaka koje ćemo ove jeseni gledati s posebnim užitkom

Psići u ophodnji

Psići prvi put napuštaju Adventure Bay - uvodeći nas u novi svijet Adventure Cityja. Kad psići saznaju da je Humdinger postao gradonačelnik prometne metropole, kreću u akciju kako bi spasili grad od njegove sebičnosti. Uz nove lokacije, smiješne, nove likove, ludu akciju, ova poznata CG animacija je savršen film za zajedničko uživanje najmlađih, ali i cijele obitelji.

Glasove su posudili Vesna Ravenšćak Lozić, Ana Stunić, Kristina Krepela i Gregor Klarić.

Linker
22. travanj 2024 21:45