Život i muzika nam se vraćaju

Optimistično ususret ljetu na Jadranskoj obali: Dimensions festival objavio finalna imena ovogodišnjeg izdanja

Organizatori poznatog festivala najavili su finalan popis svih izvođača koji dolaze na prvo festivalsko izdanje u Dalmaciji, od 1. do 5. srpnja 2021.

S pogledom u budućnost i ljeto koje nam stiže Dimensions festival je zaokružio svoju ovogodišnju postavu s novim imenima, a to su DJ Bone, DJ Masda, Peach, Mala, Shackleton, Youandewan, rRoxymore, ISAbella, Zakia, Credit 00, Charles Webster, Huerta i mnogi drugi. Najavljena su i nova partnerstva, uključujući; Dr Banana, Heels & Souls, VBX, Truants MARICAS i Trommel.

U skladu s tradicijom, Mala će još jednom moćno preuzeti Dimensions s setom koji će oduševiti one posvećene basu. U Dalmaciji se okuplja i berlinska scena, koju će predstaviti Youandewan, Huerta, KRN, The Ghost, Gene On Earth, Sugar Free te Hamish & Toby. DJ Masda, Tho & Loren i Voigtmann također otkrivaju čari housea, a u istraživanje mračnijih sfera elektroničke glazbe vode nas DJ Bone, Zarkoff i Freakenstein. Zvukove Londona predstavit će pak DJ Zakia, 404 Eros, Harri Pepper, Heels & Souls, Sean OD i Will Lister.

image
Finalni popis izvođača Dimensions 2021.
DIMENSIONS

Dimensions je otkrio i niz novih festivalskih glazbenih partnera, uključujući izdavačku-modnu kuću iz Velike Britanije Dr Banana, barcelonske LGBTQ zabavljačice Maricas, glazbena platforma Truants i te izdavačka kuća usmjerena prema plesnoj glazbi Heels & Souls.

Čitajte i: Hvalevrijedna inicijativa: Počela kampanja domaćih DJ-a, prikupljaju sredstva za pomoć stradalima u potresima

Čitajte i: Urbana kultura i priče koje nam nedostaju: U eter kreće nova radio emisija i video podcast Pozitivan ritam

Iz Istre u Dalmaciju

Spuštajući se prema jugu jadranskom obalom, nakon Istre festival će se ovo ljeto po prvi puta održati u Dalmaciji i to od 1. do 5. srpnja 2021. The Gardenu Resortu u Tisnom. The Garden je smješten u idiličnom prirodnom zaljevu i prekrasnom krajoliku s mješavinom pozornica, restorana i prostora za odmor, te je udaljen od Tisnog svega nekoliko minuta hoda. Novo poglavlje za festival predstavit će jednaku posvećenost glazbenom programu, ekskluzivne i premijerne nastupe i ukusnu mješavinu novih heroja i pravih legendi elektroničke glazbe.

Nakon dnevnog programa Barbalella's, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljena kratku vožnju od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati. Kako bi održali originalni duh Dimensions, za zvuk će biti zadužen već kultni Sinai Sound System. Program Barbarelle bit će objavljen uskoro.

Festival je pustio u prodaju i regionalne ulaznice dostupne putem Entiro kanala, informacije o događaju moguće je pratiti putem Facebook eventa.

Linker
01. listopad 2023 00:04