Za svakog ponešto

Odabrali smo šest hitova: Nove serije i filmovi koje ćemo u ožujku gledati na Netflixu

Uz novu sezonu najgledanije Netflixove serije Bridgerton, na male ekrane stiže i film o ubojstvu žene koja je došla provesti vikend s prijateljicom u Hrvatskoj.

Za internetske streaming servise nema krize. Ni pandemija im nije pomrsila planove pa platforme poput Netflixa, Hulua, Amazona Prime Videa, Disney+, Apple TV-a… najavljuju brojne novitete za svoje gledatelje. Izdvajamo nekoliko novih serija i filmova koje će se u ožujku prikazati na najgledanijem i najproduktivnijem Netflixu, čije su uspješnice osvajale brojne Oscare, a i ove ih godine očekuje nekoliko nominacija.

Među najiščekivanijima je svakako druga sezona serije Bridgerton koja je unatoč nekim kritikama, postala najgledanija serija na Netflixu. Priča je bazirana na novelama Julie Quinn, a radnja se vrti oko engleskog visokog društva s početka devetnaestog stoljeća. Serija je puna spletki, preljuba i afera, a osim uzbudljive radnje osvaja i bajkovitim kostimima i scenografijom. Seriju, u kojoj mlade bogate dame traže statusom adekvatne muževe, producirala je Shonda Rhimes koja već najavljuje treću i četvrtu sezonu ove Netflixove uspješnice.

Čitajte i: Autorica Bridgertona: ‘Otac dugo nije odobravao što sam odbacila medicinu‘

image

Čarobni kostimi i intrigantna radnja osvojila je gledatelje serije Bridgerton

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Potom ćemo gledati i znanstveno fantastični film The Adam Project s Ryanom Reynoldsom, Markom Ruffalom i Jennifer Garner u glavnim ulogama. Redatelj je Shawn Levy, a radi se o pilotu koji putuje kroz vrijeme kako bi se susreo sa svojom mlađom verzijom i pokojnim ocem da se pomiri s prošlošću i istovremeno spasi budućnost.

image

Snimanje dokumentarne serije Formula 1 Drive to Survive

JAMES MOY/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Za ljubitelje adrenalina i utrka stiže četvrta sezona dokumentarne serije Formula 1: Drive to Survive nastala u suradnji Netflixa i Formule 1. Ovaj uzbudljivi serijal ponovo nas vodi iza kulisa najluđe karavane na četiri kotača gdje se iz prve ruke svjedoči kako su izgledale pripreme vozača i njihovih timova za najluđu i najnepredvidiviju trkaću sezonu 2021., koja je završila kontroverznom pobjedom Red Bullove superzvijezde Maxa Verstappena.

Čitajte i: U kina stiže bezvremenska priča sa snažnom porukom i raskošnim kostimima

Stiže i nova serija Pieces of Her, triler po istoimenom romanu Karin Slaughter iz 2018. s Toni Collette i Bellom Heathcote u glavnim ulogama. A radnja se odvija u jednom malom američkom gradu nakon jednog nasilnog napada koji razotkrije skrivene prijetnje i smrtonosne tajne, a glavna junakinja konačno poveže dijelove slagalice o mračnoj prošlosti svoje majke.

image

Retta i Mae Whitman, glumice iz serije Good Girls

JAMIE MCCARTHY/ GETTY IMAGES/ PROFIMEDIA

S emitiranjem kreće i četvrta sezona gledane serije Good Girls o tri prijateljice, majke iz predgrađa koje se pritisnute financijskim problemima udružuju radi počinjenja pljačke, ali njihovi planovi izmaknu kontroli. Ova uzbudljiva serija ima hordu vjernih pratitelja pa ne sumnjamo u uspjeh nove sezone čija je redateljica, scenaristica i izvršna producentica Jenne Bans koja se proslavila serijom Kućanice i Uvod u anatomiju.

image

Glumcie Leighton Meester i Christina Wolfe u filmu The Weekend Away koji je sniman u Hrvatskoj

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Čitajte i:

A premijerno će se emitirati i film čija se radnja događa u Hrvatskoj. Radi se o trileru The Weekend Away redateljice Kim Farrant po istoimenom romanu Sarah Alderson, čija priča prati ženu po imenu Beth koja sa svojom najboljom prijateljicom Kate odlazi na vikend u Hrvatsku. Kate na odmoru biva ubijena, a Beth pokušava saznati što se dogodilo.

Linker
14. travanj 2024 23:24