Koncertni vodič

Od etna do trapa: Iako je više otkazanih nego zakazanih nastupa, donosimo pregled koncerata ovog tjedna

Napravili smo pregled koncerata narednih dana, koji će se održati unatoč restrikcijama i pandemijskim uvjetima.

U ovo vrijeme više nam stižu obavijesti o otkazanim koncertima i turnejama, za sve one koji ne mogu bez muzike koja se svira uživo, napravili smo mali pregled koncerata koji će se održati u narednim danima.


Četvrtak, 20. siječnja - Ivan Grobenski i Eine u klubu Dva Osam

Umjetnici s kompilacije "Zagreb Calling: Generacija bez refrena“, Ivan Grobenski i Eine nastupaju u zagrebačkom klubu Dva Osam, u četvrtak 20. siječnja, program počinje u 19 sati.

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu u klub.

Čitajte i: Unatoč pandemiji, kazališta i galerije nude bogat sadržaj, a mi preporučujemo što pogledati


Petak, 21. siječnja - Kočani orkestar u Boogaloou

U petak 21. siječnja će u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar. Kao posebni gosti će nastupiti plesne skupine Nipriye i Walde uz goste koje će nastupiti kao gošće Kočani Orkestra.

Vrata Boogalooa će se otvoriti u 19 sati, a Kočani Orkestar će se popeti na pozornicu u 21:00. Nakon koncerta će se nastaviti party pod nazivom Balkan Fiesta na kojem će se vrtiti popularna etno glazba od izvornih verzija do dubstepa, a kao iznenađenje će se tijekom večeri na pozornici pojaviti plesačice, u pratnji Kočani Orkestra.

Od utorka 11. siječnja su ulaznice koštale 80 kn, a na dan 90 kn i mogu se kupiti samo preko Entrio.hr online i Entrio prodajnih mjesta. Prema odluci stožera civilne zaštite koncert se može održati samo uz određene uvjete, tj provjeru posjedovanja Covid propusnice valjanog testa. Na ulazu u klub će od 19:00 do 21:00 također biti organizirano testiranje brzinskim antigenskim testom koje će se naplaćivati 40,00 kn. Za sve opcije je potrebno ponijeti i osobnu iskaznicu.


Subota, 22. siječnja - Petar Dundov, Ilija Rudman u Dva Osam

U drugom izdanju Healing Sounds partyja, u klub Dva Osam u subotu 22.1. dolaze dvije legende elektroničke scene, Petar Dundov i Ilija Rudman, ujedno među najprepoznatljivijim domaćim predstavnicima u svijetu, iza kojih su godine rada, nastupa, kao i izdanja, a konstantno ih krasi prisutnost na sceni, i kreativnost djelovanja u kontinuitetu.

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji. Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu u klub.

Čitajte i: Kreće nova sezona Magic Boxa: Bogat program u šestom izdanju online koncerta uz Mayales, Žen i Zarkoffa


Subota 22. sijčnja - 30zona u Boogaloou

30zona zagrebački su reperi koji su u tri godine uspjeli od zagrebačkog Bronxa (Kozari Bok), doći do najgledanije regionalne serije i filma 'Južni vetar''. 30zona su Shin i Galaš.

Njihov prvi veliki samostalni koncert održat će se u subotu, 22. siječnja, u zagrebačkom klubu Boogaloo.


Rijeka, Subota 22. siječnja - TRAPLES 2022: KUKU$ (live) Crkva, Rijeka

DJ set Traples i koncert KUKU$, zakazan je za subotu 22. siječnja u riječkom klubu Crkva, vrata se otvaraju u 18 sati.

"Nakon dvije duge godine, vraćamo se na mjesto u kojem smo ostavili bezbroj uspomena, sjećanja, moshpitova, sreće i divljanja. Ovo mjesto je povezalo sve nas, a kada se zatvorilo 2020. znali smo da to ne može biti kraj naše priče. Dvije godine kasnije vraćamo se nabrijaniji nego ikad, a kao headlineri večeri dolaze naša braća iz Zagreba - KUKU$!", poručuju organizatori programa.

Linker
16. travanj 2024 08:12