istock
hit mjesto

Od četvrtka na Zagrebačkom velesajmu Drive-In Kino gdje možete doći s kućnim ljubimcem

Zagreb dobiva humanitarno događanje Drive-In Kino s dva velika ekrana i kapacitetom 300 automobila za po dvije osobe i kućnog ljubimca, te osmodnevnim atraktivnim programom filmskih blockbustera na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma.

"Od četvrtka, 14. svibnja, svake večeri od 19,30 sati na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma na dva velika ekrana prikazivat će se atraktivni filmski blockbusteri za sve one koji su se poslije višetjedne izolacije zbog korona virusa zaželjeli izlazaka i druženja", stoji u najavi.

Ljubitelji filmske umjetnosti moći će gledati projekcije iz svojih automobila, po dvije osobe u svakom, a broj automobila svake večeri ograničen je na 300.

U osam večeri Drive-In Kina na otvorenom na rasporedu su filmovi poput "Yesterday", "Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw", "Prvi čovjek", "Prevarantice", "The Shiny Shrimps", "Emma" i "Smrtonosni strojevi".

istock

Filmovi će se prikazivati na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji će moći pratiti putem radijskih aparata u automobilu, koji će biti prilagođeni privremenoj radijskoj frekvenciji. Za vrijeme projekcije posjetitelji će se moći okrijepiti i osvježiti grickalicama i pićima iz poklon paketa koji će svaki od njih dobiti pri ulasku u prostor kina.

Na raspolaganju će im biti veći broj toaleta s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju. Prostor na kojem će se održavati kino projekcije bit će i prije i poslije u potpunosti dezinficiran, a sve osobe uključene u organizaciju događanja bit će odjevene u zaštitnu opremu i opskrbljene sredstvima koja će štiti i njih i posjetitelje.

U drive-in kino je moguće povesti i kućne ljubimce, na zadnjem sjedištu automobila.

Čitajte i:

Bezvremenskim filmskim klasicima otvara se legendarno zagrebačko kino

Ponovno se otvara kultno zagrebačko kino uz koje su odrasle mnoge generacije

Uspješna hrvatska dizajnerica osmislila dizajn uniformi za bar Kaptol Boutique Cinema

Linker
17. kolovoz 2022 17:37