odbrojavanje počinje

Objavljena najava dugo iščekivanog nastavka kultnog filma: Nakon 18 godina, novi Matrix stiže u kina!

Najava za četvrti film iz Matrix franšize, Matrix Resurrections, donosi spoj novih pitanja i dugoočekivanih odgovora.

Dva desetljeća nakon objave prvog filma, uzbuđenje, akcija se vraća na kino platna. Keeanu Reeves vraća se u ulogu Nea, a Carrie-Anne Moss stiže kao Trinity, što je jako razveselilo vjerne obožavatelje kultnog serijala.

Najava novog 'Matrixa' govori nam što možemo očekivati u nadolazećem nastavku kultnog znanstvenofantastičnog filma: Neo živi u bliskoj budućnosti, u San Franciscu u Americi, zarobljen u svojoj normalnoj, 'dosadnoj' egzistenciji. Sjećanja su mu prikrivena snovima, o kojima priča zabrinuto svojem psihologu (Neil Patrick Harris), a kada sretne Trinity u kafiću, ona ga pita jesu li se već negdje upoznali.

Čitajte i: Neo se vraća: Trilogija 'Matrix' dobiva svoj četvrti nastavak u kojem ćemo ponovno gledati Keanu Reevesa

Četvrti film franšize, koji je režirala Lana Wachowski, prikazuje originalne zvijezde 'Matrixa' uz neka nova lica.

Na nikad odgovorena pitanja iz trilogije 'Matrix' odgovore ćemo dobiti 22. prosinca, kada film stiže u kina. Tog datuma bit će objavljen i na HBO streaming platformi.

image
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Uz Keanua Reevsa i Carrie-Ann Moss, u filmu glume i Jada Pinkett Smith, Daniel Bernhardt, Lambert Wilson, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, Jonathan Groff i mnoge druge. O četvrtom se filmu pričalo godinama, a očekivalo ga se 2022. godine, no iz Warner Brosa iznenadili su svijet ranijim datumom, u prosincu ove godine.

Linker
19. travanj 2024 13:45