Koncert pod zvijezdama

Nova glazbena poslastica na riječkoj Gradini: Nina Badrić pjeva na Trsatu

17. izdanje Ljeta na Gradini nastavlja s koncertima i to već ovu srijedu, 13. srpnja. Na Trsatsku gradinu dolazi jedna od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina.

Nakon Jelene Radan i gitarista s Madeire 17. izdanje riječkog Ljeta na Gradini nastavlja s novom glazbenom poslasticom. Ovu srijedu na Trsatu će pjevati naša glazbena diva Nina Badrić.

Na koncertu publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom jamči nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom i brojne druge.

Posljednjom pjesmom Pamtim, koju opisuje kao najosobniju dosad, nastavlja plodnu diskografsku karijeru, a poziv na koncert uputila je i videom.

Koncert Nine započinje u 21:30 sati, a vrata Trsatske gradine otvaraju se u 19:30 sati kako se ne bi stvarala gužva na ulazu.

Ako ne želite propustiti ovu glazbenu poslasticu, požurite! Prodane su gotovo sve ulaznice, a one po cijeni od 100 i 140 kuna još uvijek su dostupne online na mojekarte.hr, ali i u New Sound d.o.o u Matuljima, Foto Reviji (Užarska 28, Rijeka), Dallas Recordsu Rijeka te u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

Za kraj, ovaj tjedan na Trsatskoj gradini nastupa još i Elvis Stanić te će se u petak održati BSH party - party elektronske glazbe. Nakon živog tjedna, sljedeći tjedan Ljeto na Gradini nastavlja se s predstavom "Vla vla vlajland cabaret" u kojoj glumi Ecija Ojdanić.

Sve informacije o Ljetu na Gradini dostupne su na službenoj stranici Ljeta.

Linker
25. travanj 2024 05:39