POSEBNA EMOCIJA

Nova balada Jure Brkljače kao savršena uvertira za romantičnu jesen!

Nova balada ‘Prozor‘, autorsko izvođačkog dvojca Jure Brkljače i Miroslava Rusa, zasigurno će probuditi mnoge ljubavi i donijeti dah posebne emocije na koju nitko ne ostaje ravnodušan i kao takva savršena je uvertira za romantičnu jesen za koju vjerujemo da će se još dugo slušati.

Još jedna pjesma s albuma prvijenca "Ostani tajna moga života" Jure Brkljače - "Prozor" , dobila je svoj vizualni epilog. Video spot za baladu o skrivenoj, ali pravoj ljubavi, koju autorski potpisuje Miroslav Rus, snimljen je na lokaciji Hrvatskog glazbenog zavoda koji je zaštićeni spomenik kulture i graditeljski biser s jednom od najljepših dvorana u Zagrebu.

image
Uz Juru, u video uratku pojavljuju se profesionalni plesači.
BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Uz Juru, u video uratku pojavljuju se profesionalni plesači koji su dodatno obogatili cijelu glazbenu priču svojim plesnim vještinama. Paula Jeričević, koja je do sada jedanaest puta osvojila državno prvenstvo u plesu, te Mario Ožbolt jedan od najboljih plesača Hrvatskog sportsko plesnog saveza, a za sve se pobrinula vrijedna ekipa Hit produkcije.

Čitajte i: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati

Ni sam Jure nije skrivao svoje zadovoljstvo radeći na novom video spotu za pjesmu "Prozor" koju je ove godine predstavio na Šibenskom festivalu, a za koju je osvojio i treću nagradu publike.

Čitajte i: Jure Brkljača novom pjesmom i spotom ‘Znao sam‘, ispunio želju Kristini iz Sos dječjeg sela Lekenik!

"Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota za moju novu pjesmu "Prozor", koju sam po prvi puta uopće izveo na ovogodišnjim večerima šibenske Šansone, a koja se isto tako nalazi na mom albumu prvijencu "Ostani tajna moga života". Radi se o klasičnom spotu u kojem sjedim za klavirom i sviram, a cijeli ugođaj upotpunili su dodatno vrhunski plesači Paula Jeričević i Mario Ožbolt, kojima se ovim putem zahvaljujem od srca. Oni su svoj dio odradili stvarno profesionalno, kao i ekipa Hit produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je uvijek zadovoljstvo i gušt raditi. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u nju i radujem se izlasku ovog uratka", potvrdio je Jure.

Linker
17. travanj 2024 05:33