promo
Advent na Vrancijanijevoj poljani

Nova bajkovita adventska lokacija na Gornjem gradu

Priča s Griča – nova je bajkovita adventska lokacija na Gornjem gradu, smještena između kule Lotrščak i zgrade DHMZ-a, na prekrasnoj povijesnoj Vranicanijevoj poljani. Program "Priče s Griča" započinje u nedjelju 27. studenog od 18 sati, a otvorenje će obilježiti nastup domaćeg surf rock benda svjetskog profila, The Bambi Molesters, čiji se koncert na otvorenom pod zagrebačkim nebom, složit ćete se, ne propušta!

Svakodnevno, od 11 do 22 h, sve do 31. 12. 2016., na Vranicanijevoj poljani moći ćete uživati u gastronomskoj ponudi za istinske bonvivane te nastupima probranih jazz glazbenika i DJ-a koji će vaše uši milovati, a noge mamiti jazzy izazovima i srodnim plesnim ritmovima. Čudesnu i pomalo mističnu atmosferu dodatno će naglasiti scenografski elementi zbog kojih će se isplatiti popeti na Gornji grad i vidjeti ih uživo!

promo

Vikendima će, od 11 do 13 sati, program Priče s Griča biti posvećen prvenstveno djeci i suradnji s udrugom Crveni Nosovi čiji će volonteri najmlađima čitati bajke. Vjerujemo kako će mnogi posjetitelji naše Priče sa zanimanjem poslušati sve što klaunovi doktori imaju za ispričati te podržati njihove hvalevrijedne aktivnosti i rad udruge koja donosi smijeh tamo gdje je najpotrebnije, u bolnice. Ovo je tek uvod u čudesnu Priču s Griča, a prvo poglavlje počinje se pisati u nedjelju, 27. studenog. Vidimo se “gore”!

Linker
08. prosinac 2022 17:13