USKORO NA NOVOJ TV!

Ne propustite ‘Survivor‘: Devet neustrašivih kandidata, dva tima i samo jedan cilj

Prvi izazov za vrijednu nagradu u poznatom zabavno-natjecateljskom showu počinje u ponedjeljak, 14. ožujka!

Od ponedjeljka, 14. ožujka svjetski poznati zabavno-natjecateljski show ‘Survivor‘ stiže na Novu TV, a već u prvom tjednu emitiranja gledatelji će imati prilike vidjeti zbližavanja i razilaženja kandidata te prve izazove koji će ispitati koliko je svatko od njih uistinu dorastao teškim fizičkim i psihičkim naporima koji ih čekaju za vrijeme boravka na otoku. Podijeljeni u dva tima, dvadeset neustrašivih kandidata iz regije dat će sve od sebe da ostvare ultimativni cilj i dođu do samog kraja, a da njihov put prema pobjedi neće biti nimalo lagan potvrđuje činjenica da će ih već prije samog dolaska na otok dočekati prvi timski izazov.

Kandidati će prvi nalet adrenalina osjetiti već tijekom izazova za zagrijavanje u kojem je cilj da svi članovi tima u što kraćem roku od broda stignu do kopna, a onaj tim koji prvi dođe do označene podloge na otoku pobjeđuje i ima pravo odabrati boju tima koja sa sobom donosi određene pogodnost.

image

Ovogodišnji show odvijat će se u Dominikanskoj Republici

PRESS

Čitajte i: Omiljeni reality se vraća na male ekrane, a bit će uzbudljiviji nego ikada

U prvom timu svoju izdržljivost testirat će magistar kineziologije Goran Špaleta, pjevačica Ivana Banfić, fitness instruktor Kristian Rauch, studentica kineziologije Nika Rakić, studentica marketinga Sanja Močibob, suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić. U drugom timu svoje će sposobnosti pokazati hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, osobna trenerica Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog odgoja Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenog križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

Čitajte i: Pokazat će svoju adrenalinsku stranu: Ivana Banfić pred novim izazovom u Dominikanskoj Republici

image

Voditelj 'Survivora' je Mario Mlinarić

PRESS

Naporan izazov dodatno će otežati paklena dominikanska vrućina i temperature koje rastu iznad 30 Celzijevih stupnjeva, što će posebno utjecati na jednu kandidatkinju koja će potražiti liječničku pomoć da povrati svoju snagu potrebnu za idući izazov.

„Snaga, izdržljivost, motivacija, disciplina, fair play i timski duh uz malo sreće dovest će vas do samog kraja. Ova priroda koja vas okružuje je predivna, ali imajte na umu da je neukroćena i divlja. Ne možete je nikako mijenjati, ali joj se možete prilagoditi. Vjerujte u sebe, budite uporni, ustrajni i ni u jednom trenutku nemojte odustati“, poručio je kandidatima voditelj Mario Mlinarić, najavivši njihov novi zadatak.

Nakon prvog izazova koji je tek zagrijao kandidate, uslijedit će pravi izazov u kojemu će se timovi po prvi puta natjecati za vrijednu nagradu koja sadržava predmete koji će im olakšati prvu noći na nepoznatom otoku. Pobjeda u izazovu donosi veliku prednost u natjecanju, a temperatura koja u Dominikanskoj Republici tijekom noći značajno pada dodatna je motivacija kandidatima da se izbore za nagradu koja im može osigurati mirniji san na otoku. Što se krije u misterioznoj nagradi i koji će tim biti uspješniji u neizvjesnim izazovima, doznajte u 22.15 na Novoj TV!

Linker
18. travanj 2024 05:54