Tea Cimas / CROPIX
Vatreno ludilo

Navijački spektakl: Povijesnu utakmicu Hrvatska - Francuska gledajte u pulskoj Areni

Facebook stranica Croatia Full of life i Hrvatska turistička zajednica pozivaju sve navijače na najbolje mjesto na svijetu za gledanje finala Svjetskog nogometnog prvenstva

Vijest se brzo proširila gradom i cijelom Hrvatskom, a mnogima je drago zbog toga što će sada po treći put Arena biti dio ovog opće navijačke euforije koja je preuzela cijelu zemlju. 2008. tamo se pratio četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Turske, a prije četiri godine otvaranje Svjetskog prvenstva u Brazilu kada se u Areni pratio susret između Hrvatske i zemlje domaćina. Arena će se otvoriti dva sata prije početka susreta, ulaz je slobodan, a navijači će se i prije i poslije utakmice, moći zagrijavati uz DJ-a Marka Londera. Utakmica se prati na velikom LED ekranu 12 x 7 metara.

Snimka Arene dronom i gomila navijača iz prijašnjih utakmica reprezentacije doista izgledaju spektakularno i oduzimaju dah, a najbolja su pozivnica da se organizirate i dođete u pulsku Arenu gdje navijamo za moderne gladijatore, naše reprezentativce. Jedno je sigurno, uvijek ćete pamtiti da ste povijesnu utakmicu finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gledali iz drevnog borilišta gdje ste za Hrvatsku navijali vatrenog srca.

Linker
24. travanj 2024 14:09