JEDINSTVENA PRILIKA

Najvažnija imena svjetske gastro scene u svibnju dolaze na Weekend Food Festival

Ljubitelji gastronomije od 5. do 8. svibnja na jednom mjestu kušat će najbolje svjetske kuhinje kao i hrvatske proizvode i vina.

Weekend Food Festival, jedinstven edukativno-hedonistički događaj, konačno se ove godine vraća i to u velikom stilu. Kao najoriginalniji i najatraktivniji festival ove vrste u Hrvatskoj svoja će vrata otvoriti u živopisnom Rovinju.

image

U Rovinj stižu neka od najimpresivnijih svjetskih imena i zvijezda.

PRESS

U samom srcu grada, u prostoru Stare tvornice duhana u trajanju od četiri dana, od 5. do 8. svibnja 2022., okupit će se najbolji od najboljih, oni najznačajniji sa svjetske i regionalne kulinarske i enogastro scene što ovaj događaj zasigurno čini najznačajnijim i najekskluzivnijim na ovim prostorima pa i šire.

image

Jedinstvena je to prilika za sve ljubitelje gastronomije da kušaju najbolje svjetske kuhinje kao i hrvatske proizvode i vina.

PRESS

Zvučna imena iz Hrvatske i svijeta podijelit će svoja znanja, iskustva, strast i entuzijazam s kolegama profesionalcima, ugostiteljima, vinarima, enolozima, maslinarima, enogastro stručnjacima, foodijima i svim gastrofilima željnih novih otkrića i saznanja.

image

Early bird ulaznice za Weekend Food Festival već su u prodaji.

PRESS

Brojni paneli, masterclassovi te popratni događaji prilika su osim za osobni i profesionalni razvoj i za razmjenu ideja i otvaranje nekih novih vidika i poslovnih prilika. Gala večere, izvrsna vina, hrana i glazba spoj su koji garantira da će Weekend Food Festival biti mjesto dobrih, pozitivnih i nadahnjujućih doživljaja i vibracija.

image

Sergey i Ivan Berezutskiy.

PRESS

U Rovinj stižu neka od najimpresivnijih svjetskih imena i zvijezda kao što su: chef Rasmus Munk iz danskog Alchemista, restorana koji ima dvije Michelinove zvjezdice i koji je među najboljim restoranima na svijetu, a OAD ga je proglasio najboljim restoranom u Europi 2021. godine. Zatim Sergey i Ivan Berezutskiy iz moskovskog Twins Gardena s dvije Michelinove zvjezdice. Tu je i najbolja chefica svijeta 2017. godine Ana Roš čiji restoran Hiša Franko iz Kobarida u Sloveniji također ponosno nosi dvije Michelinove zvjezdice.

image

Gala večere, izvrsna vina, hrana i glazba spoj su koji garantira da će Weekend Food Festival biti mjesto pozitivnih vibracija.

PRESS

Imena ostalih velikih chefova koji dolaze otkrit ćemo vrlo brzo, no osim njih na festival dolaze i vrhunski slastičari te etablirani svjetski hotelski i restoranski manageri. Svim će događanjima na festivalu prisustvovati i creme de la creme gastro i lifestyle novinarstva iz cijelog svijeta.

image

Rasmus Munk.

PRESS

Jedinstvena je to prilika za sve ljubitelje gastronomije da na jednom mjestu kušaju najbolje svjetske kuhinje kao i hrvatske proizvode i vina. Early bird ulaznice za Weekend Food Festival već su u prodaji, a možete ih kupiti na weekendfoodfestival.com. Novosti o ovom najvećem gastronomskom događaju pratite na Facebooku i na Instagramu.

image

Ana Roš.

PRESS
Linker
17. travanj 2024 19:52