Franjo Matković
Drsko, odvažno i sa stavom

Nadolazeća sezona Fashion.hr-a održat će se na čak tri lokacije

Kampanja komunicira poruku o snazi pojedinca i pravu na posebnost, s naglaskom na ulogu snažne i emancipirane žene u suvremenom društvu.

Stiže sezona modnih revija, koju je prvi najavio Fashion.hr.

Vizuali, koje i ove sezone potpisuje poznati modni fotograf Franjo Matković, energični su, drski i pomalo buntovni što odlično opisuje kolekcije koje će u novoj sezoni na pisti Fashion.hr-a prikazati brojni dizajneri.

Kampanja komunicira poruku o snazi pojedinca i pravu na posebnost, s naglaskom na ulogu snažne i emancipirane žene u suvremenom društvu. U skladu s pokretima o kojima se priča u cijelom svijetu, Fashion.hr želi podržati univerzalnu poruku.

Franjo Matković

"Kampanje koje sam do sada snimao bile su uglavnom naglašeno i dramatično stilizirane, konceptualne priče redovito odmaknute od stvarnosti. Ovog puta napravili smo potpuni zaokret, kako u samom konceptu, tako i u realizaciji - priču smo vratili u stvarnost. Kroz masculine styling, karakternog modela te kolažiranjem neretuširanih i oštećenih fotografija postigli smo da kampanja odiše svježinom i nevjerojatnom energijom", opisao je svoju inspiraciju Franjo Matković.

Franjo Matković

Fashion.hr najavljuje i nikad raznovrsniji program koji se održava od 15. do 24. ožujka. U skladu sa statusom ovog tjedna mode, program će se održati na čak 3 lokacije. U prekrasnom ambijentu Gliptoteke tjedan mode otvorit će modni dvojac I-GLE, dok je drugi dan rezerviran za potpuno novi koncept CITY NEW NOW, koji će dizajnerima omogućiti artistički pristup modnoj prezentaciji, a publici neposredniji uvid u modne kolekcije. Modne premijere nastavljaju se u paviljonu broj 5 Zagrebačkog velesajma.

Franjo Matković

Ove sezone svoje će kolekcije pokazati najpoznatija dizajnerska imena i mlade snage među kojima: Ivica Skoko, Robert Sever, Arileo, Klisab, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Price on Request, Morana Krklec, Ivana Janjić, Anthony Avangard, Twins, Jelena Holec, Unesthetik te pobjednica Fashion Incubatora Marijana Cigić, kao i gostujući modni brendovi iz regije, Mates i Mateyneira.

Linker
19. travanj 2024 02:11