Press
U ŠIBENIKU

Na najljepšoj pozornici Jadrana: Maksim Mrvica nakon tri godine pred publikom rodnog grada

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu vraća se pred svoju omiljenu publiku: pijanist Maksim Mrvica nastupit će na jedinstvenoj ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Maksim Mrvica će nakon tri godine ponovno nastupiti na najljepšoj pozornici Jadrana. Publika će 14. srpnja u Šibeniku moći uživati u jedinstvenom nastupu klavirskog virtuoza koji dolazi u pratnji svojeg benda s kojim dijeli velike svjetske pozornice. Koncert na tvrđavi sv. Mihovila dio je njegove velike turneje kojom predstavlja novi album "New Silk Road", a u sklopu koje će održati više od 50 koncerata.

Press

Turneja je počela u travnju s koncertom u Pragu, a nastavlja se kroz cijelu godinu sve do poznatih dvorana kao što su Sydney Opera House, Seoul Arts Center, Great Hall of the People u Pekingu i mnogih drugih.

Iznad mora ispod zvijezda, kako glasi slogan za savršeni ambijent ove pozornice, bit će neprocjenjivo čuti i vidjeti Maksima kako izvodi svoja najpoznatija crossover djela te premijernu izvedbu poznatog baleta "Nutcracker", "Gnossienne" od Satiea, "All Of Me" Johna Legenda, "Clocks" od Coldplay i drugih predivnih kompozicija sa svojeg posljednjeg albuma.

Press

Ograničeni broj od 1000 ulaznica u prodaji je od 8. svibnja preko sustava Entrio po cijeni od 190, 225, 265 i 290 kn.

Linker
25. travanj 2024 12:33