Profimedia
POLA MORCHEEBE NA ZAGREBAČKOM KONCERTU

Miljenici hrvatske publike nastupaju u Tvornici kulture

Skye, pjevačica, i Ross, polovina producentskog dvojca grupe Morcheeba, nastupit će u subotu 26. studenog 2016. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U proljeće 2014. Skye Edwards i Ross Godfrey nastupali su na Australian Gold Coast festivalu i slušajući bendove čiji su nastupi imali puno više žestine i intenziteta odlučili napraviti album koji bi bio sličniji njihovom liveu od studijski ispoliranih snimaka. U tom trenutku je Paul Godfrey, Rossov brat i ko-producent Morcheebe, već bio potpuno fokusiran na produkcijske poslove odustavši od koncerata. Rezultat kreativne suradnje Skye i Rossa materijal je naziva “Light Of Gold”, objavljen 2. rujna, izdanje koje kreće posebnim smjerom dok se u isto vrijeme vraća korjenima zvuka koji je Morcheebu devedesetih učinio svjetski poznatim bendom. Novo ime dakako ne znači i da su se odrekli starih pjesama jer najveći hitovi Morcheebe i dalje čine okosnicu njihove setliste. Počinju s “Trigger Hippy”, završavaju s “Rome Wasn’t Bulit In A Day”, a između njih mogu se čuti “The Sea”, “Blindfold”, “World Looking In”, “Otherwise”, “Blood Like Lemonade” i mnogi drugi.

promo

Šibenik je imao čast ugostiti Skye i Rossa u tvrđavi sv. Mihovila ovog ljeta na rasprodanom koncertu. Osim hrvatske premijere novih pjesama dvojac je u Šibeniku snimio kadrove za videospot “Light Of Gold” koji su predstavili 30. kolovoza.

Linker
02. kolovoz 2022 23:19