Press
Kazalište Mala scena

Lovci na snove: Odlična predstava za svu djecu od 3 do 93 godine

Lutkarska organizacija koju fakat trebamo - LOFT najavljuje premijeru predstave Lovci na snove.

KADA? 28. 2. 2020. u 19 sati

GDJE? Kazalište Mala scena

KAKO? Na blagajni kazališta po cijeni od 35 kuna.

Rezervacije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

1, 2, 3... test!

Subjekt: Franka

Dob: 7 godina

Analiza snova: U tijeku

Potrebna aparatura i radna odjeća? Spremna!

Lovci na snove? Spremni!

Pažnju molimo! Ulazimo u zonu snova… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ZIJEV

Press


Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi.

Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe - onakav kakav jesi!

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

_____________

Lutkarska organizacija koju fakat trebamo - LOFT nastala je početkom 2012. godine iz potrebe i želje da trajno promijeni priču o hrvatskom lutkarstvu. Da od podcijenjenih lutkica napravi punopravne pripadnike suvremenog kazališta. Da zadrži djecu u lutkarskom kazalištu, a odrasloj publici otkrije sve čari ove umjetnosti.
LOFT svojim projektima želi pokazati da je lutkarska umjetnost pravo mjesto za spoj i susret raznih umjetnosti: kazališne, likovne, glazbene, plesne.
LOFT u svom sedmogodišnjem djelovanju ima osam premijernih naslova, od kojih su tri nastala u vlastitoj produkciji, a pet u koprodukciji.
Linker
26. studeni 2022 09:51