Filmski hit

Lady Gaga oduševila, Jared fascinantan: Izašao je najavni video za ‘House of Gucci‘ i najavljuje pravi spektakl

Film o talijanskoj modnoj dinastiji čija je prošlost puna intrigantnih odnosa i događaja s nestrpljenjem se očekuje, a u kina bi trebao doći krajem studenog ove godine.

Zvjezdana glumačka imena i ništa manje poznati redatelj opravdali su svoj status, ako je suditi prema najavnom traileru za film "House of Gucci" koji je izašao. Društvene mreže i strani mediji doslovno ‘gore‘ od pohvala na račun glumačke ekipe koju čine Lady Gaga i Jared Leto. Pjevačica i glumica uvjerljivo je iznijela glavni ženski lik Patriziju Reggiani, a Jared Leto je doslovno neprepoznatljiv dok glumi Paola Guccija koji je svojevremeno bio potpredsjednik tvrtke Gucci.

Film Ridleyja Scotta za koji mnogi predviđaju da će biti jedan od najvećih filmskih hitova ove godine prikazuje istinitu priču o Patriziji Reggiani, koja je osuđena za orkestriranje ubojstva njezina bivšeg supruga i bivšeg poglavara modne kuće Gucci, Maurizija Guccija.

Pogledajte video

O ovom filmu govori se još od njegova snimanja, na talijanskim ulicama, glavne uloge tumače Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino i Jared Leto - posljednji glumac najviše je i oduševio svojom pojavom. Jared Leto je u brojnim ulogama mijenjao izgled, no i ovog puta iznenadio je obožavatelje i publiku.

Čitajte i: Mračne tajne modne dinastije! Priča uzbudljivija od krimića - Kako je Gucci došao do vrha

Čitajte i: Obitelj Gucci razočarana izborom glumaca za film o talijanskoj modnoj dinastiji: ‘Sramotno, užasno, uvrijeđeni smo‘

Familija Gucci nije zadovoljna

Međutim, obitelj Gucci nije baš zadovoljna kako su neki glumci utjelovili članove modne obitelji. Lady Gaga utjelovila je Patriziju Reggiani, Talijanku koja se 1972. godine udala za Maurizija Guccija (kojeg tumači Adam Driver), unuka osnivača kuće Gucci te naposljetku naručila njegovo ubojstvo.

Crna udovica Reggiani bila je osuđena na 29 godina zatvora, odležala je 18 godina i od 2016. je na slobodi. Otada je mnogo i često govorila o svom zlodjelu, ali bez imalo kajanja, a izborom Lady Gage nije bila zadovoljna prvenstveno zato što se pop zvijezda nije potrudila upoznati ju.

S druge strane, drugi članovi obitelji Gucci šokirali su se, vidjevši paparazzi fotografije sa seta filma u kojem Al Pacino glumi Alda Guccija koji je odigrao ključnu ulogu u međunarodnom razvoju modnog brenda, a Jared Leto njegovog sina Paola Guccija.

I dok Guccijevi negoduju zbog načina na koji su prikazani, ostatak javnosti nakon viđenih kadrova jedva čeka da film dođe u kina, koje je zakazano za 24. studenog 2021.

Linker
18. travanj 2024 18:25