sve do kraja rujna

Kamo za vikend? Prošlogodišnje omiljeno zagrebačko okupljalište najavljuje novu sezonu guštanja i opuštanja

Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje, Rougemarin Park je vaše mjesto. I to sve do kraja rujna.

Prošlogodišnje omiljeno zagrebačko okupljalište Rougemarin Park najavljuje novu sezonu guštanja i opuštanja. U drugačijem ruhu, s novim vizualnim elementima popularni park spreman je postati ljetna oaza u koju se bježi od vrućina. Ali ne samo to...

Novo - staro hit mjesto i dalje se drži svoje glavne ideje i koncepta eatertainmenta u kojem dobra glazba, kvalitetna hrana, inovativna pića i zabavne aktivnosti moraju ići ruku pod ruku. Spajajući sve te elemente hedonizma, ove godine trajat će do kraja rujna i ponuditi ponešto za svakoga – i one kojima su proljetne večeri nezamislive bez druženja u zelenilu, i one koji nemaju sreće ovog ljeta pobjeći na jug, ali i one kojima povratak s ljetovanja i godišnjih odmora treba olakšati.

image

Rougemarin Park

PRESS

"Dugi proljetni i ljetni dani koji su pred nama idealni su za druženja na otvorenom, pa je bilo očekivano da će naša zelena oaza prošle godine osvojiti publiku. Motivirani i zahvalni, ove godine ponovno nudimo zanimljiv sadržaj u gradu. Možemo najaviti da će se u Parku izmjenjivati teme i aktivnosti kako bi uvijek dodatno iznenadili goste. Naravno, to će pratiti i uvijek inovativno složena ponuda pića i hrane", najavio je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

image

Rougemarin Park

PRESS

Marin Medak osmislio je izvrsne streetfood delicije. Spring rolice s piletinom i sweet chili umakom, falafel u domaćem brioche pecivu s limeta majonezom i pestom od bosiljka te taquitosi posluženi uz engleski celer s komoračem i usoljenim limunom tek su dio ponude koju će posjetitelji moći otkrivati i radnim danom i vikendom.

image

Rougemarin Park

PRESS

Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje, ako vam ponekad treba neki drugačiji doživljaj zabave, ako želite kratki "izlet" s obitelji ili samo dobro pojesti i popiti, Rougemarin Park je vaše mjesto. I to sve do kraja rujna.

image

Rougemarin Park

PRESS

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima te subotom od 11 do 23, a nedjeljom od 11 do 20 sat.

image

Rougemarin Park

PRESS
image

Rougemarin Park

PRESS
Linker
22. rujan 2023 07:33