Profimedia, Mega Agency
NAKON 25 GODINA

Još jedno vjenčanje: Pogledajte kako danas izgleda ekipa romantične komedije 'Četiri vjenčanja i sprovod'

Punih 25 godina otkako su se zajedno pojavili na malim ekranima, vraća se ekipa filma 'Četiri vjenčanja i sprovod', a originalnoj postavi pridružit će se i mlade holivudske zvijezde Alicia Vikander i Lilly James.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja romantične komedije iz 1994. godine, ove godine film "Četiri vjenčanja i sprovod" dobiva svoj nastavak: za veliki jubilej okupila se filmska ekipa i snimila kratki film s humanitarnim karakterom. Naime nastavak će biti emitiran u sklopu Red Nose Dayja, odnosno kao dio akcije organizacije Comic Relief kojom se skupljaju humanitarna sredstva.

Lani je na taj način snimljen nastavak romantičnog filma "Zapravo ljubav", a ove godine na male su se ekrane vratili britanski zavodnik "Hugh Grant (58) i elegantna Andie MacDowell (60) s ostatkom ekipe iz originalnog filma, a pridružit će im se i oskarovka Alicia Vikander te Lily James.

Ususret prikazivanju cijelog filma, objavljen je teaser u kojem Hugh i Kristin Scott Thomas nestrpljivo čekaju na vratima crkve, dok gosti dolaze na vjenčanje, ali i kratki filmić u kojem možemo vidjeti sve glumce koje pamtimo iz romantične komedije.

Uz Hugha i Andie, u filmu ćemo ponovno gledati i ostatak ekipe među kojima su Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson, David Haig, Sophie Thompson i drugi.

- Svi smo definitivno stariji, pretpostavljam ništa mudriji. Bio je pravi užitak razrađivati što se dogodilo s likovima nakon svih tih godina, a svi će se susresti na petom vjenčanju. Naravno, kao i obično, neće sve ići po planu – izjavio je Richard Curtis. Film "Četiri vjenčanja i sprovod" završio je tako što je Charles, kojeg glumi Hugh Grant, napokon završio s Carrie (utjelovila ju je Andie MacDowell) nakon što je otkazao svoje vjenčanje.

Linker
18. travanj 2024 15:31