U splitskom Đardinu od prošlog petka održava se jesensko izdanje Split Spring festivala. Splićani i turisti koji još uvijek uživaju na našoj obali pohrlili su u Đardin i uživali u predivnoj atmosferi, odličnoj spizi, piću i zabavi.
S obzirom da su na "ulicu" izašli neki od ponajboljih splitskih ugostitelja poput Artičoka, Šuga, MazzgoonXNoora, Mista, Maka Maka, Kabineta, Maestro by Biberona, Biberon sushija, Fabriquea te gostiju iz Varaždina - American bar Dollara, hrana koja se može probati na festivalu zaista je spektakularna.
Tako u Artičoku možete probati razne varijante posebnih sendviča poput glazirane juneće koljenice s majonezom s ružmarinom i ukiseljenom kapulom ili uživati u gyozama u Biberon Sushiju.
Ono što je posebno zanimljivo je da su se splitski ugostitelji odmakli od klasične i uobičajene street food ponude na festivalima i ponudili nešto drugačije te pokazali da je street food puno više od burgera.
Split Spring, September edition traje do kraja tjedna i ukoliko ste u blizini ili vas put nanese u Split definitivno ga ne smijete propustiti! Radno vrijeme je preko tjedna od 12 do 23h te petkom i subotom do ponoć.
Čitajte i:
'It-mjesto' za fini zalogaj dobilo novo ruho i novi meni: Good Food u jesen ulazi spreman
Room 100 najavljuje Festival neobičnih obitelji u Domu mladih Split
Ipak nije kraj! Art park ostaje na Ribnjaku još neko vrijeme, pogledajte što se nudi