Ivan Šarić
 Mario Pavlović
u domu sportova

Ivan Šarić podiže ljestvicu i priprema do sada najveći stand-up show

Nakon što je četiri puta rasprodao KD Vatroslava Lisinskog, naš poznati komičar ovoga puta dolazi na novo mjesto s do sada najambicioznijim showom, osmišljenim po uzoru na velike svjetske komičare.

Prepoznatljivi stil komičara Ivana Šarića čine uvijek šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, no mjesta će biti i za klasike koji su poznati njegovoj publici.

Mala dvorana Doma sportova 2. listopada postaje mjesto stand-up showa, ispunjenog Šarićevim humorom. Prije dvije godine komičar je nastupio u Lisinskom, kao 'predgrupa' svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu i tada pokupio pljesak publike.

Mario Pavlović
Ivan Šarić

"Zašto Dom sportova? Vjerujem da moja publika uvijek ima očekivanja od mojih predstava, ali ono što sam siguran da znaju je to da sam sebi postavljam najveće izazove. Ovo je novi izazov u mom životu. Okupiti 3000 ljudi na jednom mjestu radi stand up-a je nešto što mi predstavlja istovremeno izazov, satisfakciju, natjecanje sa samim sobom i stvara novu dozu strahopoštovanja prema mojoj publici. Taj mix me gura dalje. Eto zašto Dom spotova" – komentirao je izbor dvorane Ivan.

Mario Pavlović
Ivan Šarić

Najavljeni stand-up događaj u Domu sportova prvi je takve vrste na ovim prostorima, pa će svi ljubitelji dobrog humora i stand-up nastupa uživati u showu koji je rezerviran za prvu srijedu u listopadu. Ulaznice su od danas dostupne putem sustava Eventim i to po cijenama 90 kuna za tribine te 120 kuna i 140 kuna za parter.

Linker
23. travanj 2024 11:50