Buvljak Facebook
Vintage i moderni komadi

Imamo odličnu preporuku za subotu: Na zagrebačkom Buvljaku čeka vas hrpa ženske i muške odjeće i modnih dodataka

Ako ne znate kamo u subotu, posjetite buvljak "Kupi muški", gdje ćete vi i vaš partner moći naći unikatne, vintage odjevne komade i modne dodatke, ali i one poznatih modnih brendova. Ako pak u ormaru imate višak odjeće koju ne nosite, donesite je na buvljak. Ipak, broj izlagača je ograničen pa požurite s prijavama!

U posljednjih nekoliko godina svako malo se održava neki modni buvljak te su takvi događaji vrlo dobro posjećeni. Na buvljacima, baš kao i u second-hand shopovima, uvijek možete naći neki skriveni biser ako dovoljno strpljivo tražite, poput, primjerice, originalnih Levisica za kojih stotinjak kuna.

Buvljak Facebook

Buvljaci u Zagrebu su vrlo popularni, a njih većinom posjećuju žene. No, organizatori prošlog i to vrlo uspješnog, proljetnog buvljaka "Doslovno nemam šta obući!" pripremili su jesenski buvljak na kojem će i muškarci naći nešto za sebe. Naime, u Studiju smijeha (Hebrangova 10, Zagreb) u subotu 12. listopada 2019. od 11 do 16 sati održat će se buvljak "Kupi muški". Iako se samo tako zove, na njemu će biti izlagača i ženske i muške odjeće i modnih dodataka.

Buvljak Facebook

Osim unikatnih retro komada, naći će se i poznati brendovi poput Zare, Manga, H&M-a, Bershke, Adidasa i drugih. U suradnji s profesionalnom fotografkinjom Mirnom Marić iz Maric Sisters organizatori su pripremili i foto kutak, gdje će Mirna nekoliko puta napraviti happy hour, odnosno svakom posjetitelju buvljaka omogućiti nekoliko profesionalnih fotografija.

Za dobru atmosferu pobrinut će se čak dva DJ-a, a nakon šopinga moći ćete se i osvježiti na prigodnom šanku. Ako imate odjeću koju ne nosite i na buvljaku biste voljeli sudjelovati kao izlagač, prijaviti se možete do sutra, 8. listopada na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavu morate uključiti nekoliko fotografija odjeće koju biste prodavali, idealno na bijeloj pozadini te morate imati vlastiti štender. Još jedna napomena: broj izlagača je ograničen te sudjelovanje podrazumijeva simboličnu novčanu donaciju.

Linker
20. travanj 2024 05:12