Promo
RESTORAN B35

I ovaj zagrebački restoran ima novi proljetni menu

Zagrebački restoran B35 polako, ali sigurno stječe svoju vjernu publiku. Restoran je to koji iako je potpuno novi, nije nepoznat zagrebačkoj publici jer je samo nastavak tridesetpetogodišnje tradicije obiteljskog restorana Baltazar.

A zašto B35? B simbolizira Baltazar, koji iza sebe ima tridesetpetogodišnju tradiciju ugostiteljstva i vrhunske gastro ponude. Za interijer je zaslužan Christian Rendulić iz arhitektonskog studija Arhikultura, a obilježava ga minimalistički stil koji vam ne odvlači pažnju, tako da je idealan i za poslovne sastanke, obiteljska druženja kao i romantičan ručak u dvoje.

Promo

Hvaljeni chef Filip Popović pripremio je novi menu kroz koji se provlače svježe proljetne namirnice. Za hladno predjelo chef Popović pripremio je fritaju koja svojim okusim u ustima neodoljivo podsjeća na prelijepu Istru. Domaći sir, pršut, poširano domaće žuto jaje i mrvice tostiranog kruha odličan su spoj u tanjuru koji će vam probuditi apetit za ono što dolazi. Kao toplo predjelo kušajte brodet od vongola, fina riža piemonte i paški sir, disk hrena i domaća šalša savršena su kombinacija koja se doslovce topi u ustima.

Promo

Glavno jelo je slatki oslić pečen na koži, poširana mlada blitva sa cikorijom, bbq cikla, kisela cikla i pileći juice. Okusi glavnog jela se sljubljuju u savršenu harmoniju. Svježi sezonski deserti savršeno će zaokružiti ovu rapsodiju okusa u ustima, a ističe se chefov autorski creme brule od jagode.

Promo

Zanimljivost u B35 je da uz vrlo bogatu vinsku kartu, ono što vam uvijek preporuče su kokteli koje za vas sprema vrhunski barmen Roman Rabik. Koktel listu dođite isprobati u B35 i uživajte u harmoniji okusa i mirisa.

Promo

Linker
09. kolovoz 2022 04:42