LJUBAV, DRUŽENJE, ZDRAVLJE...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Vagama i Škorpionima

Koga čeka fatalan susret kao ljetna oluja, a koga će pogoditi Amorove strelice nakon što upoznaju šarmantnog stranca? Znaju zvijezde...

VAGA

23. rujna - 22. listopada

Fatalan susret kao ljetna oluja

ocjena ljeta *****

Ljubav: Početak ljeta za mnoge će Vage biti nezaboravan. Planetarni utjecaji istaknut će vašu ljepotu, zaigranost, koketnost, ali i želju za pripadanjem. Zavodit ćete osmijehom i pogledom koji obećava zabavu, a odnosima ostvarenima u lipnju i prvoj polovici srpnja neće nedostajati strasti. Nakon 18. srpnja odgovarat će vam mirniji način života. Vage koje imaju partnera i djecu iskoristit će ovo razdoblje za obiteljski odmor, koji ipak neće proći bez trzavica. Ne produbljujte jaz zlobnim komentarima. Samci će sve do polovine kolovoza biti oprezni i suzdržani, no nakon 12. kolovoza u njima se budi želja za akcijom i novim iskustvima. To je vrijeme idealno za odlazak na godišnji odmor jer je pred vama fatalan susret, a veza koju započnete mogla bi se brzo prometnuti u nešto više od ljetnog flerta. Doživjet ćete je kao pravu ljetnu oluju osjećaja.

Druženje i obitelj: Obiteljske trzavice neće biti ozbiljne ni dugotrajne. S bližnjima ćete se najviše svađati zbog vaše želje za druženjem i izlascima, koja će ovog ljeta biti naglašena. Pazite da zbog bogatog društvenog života ne zapostavite voljene i obiteljske obveze, posebno u srpnju i drugom dijelu kolovoza. Mnogo će vam olakšati svakodnevicu uspijete li pronaći balans između društvenih potreba i zahtjeva obitelji.

Slobodno vrijeme: U lipnju ćete se posvetiti izlascima i druženju, dok ćete u srpnju i prvom dijelu kolovoza imati nešto manje vremena za zabavu zbog obaveza i posla. Dani nakon 12. kolovoza do početka rujna idealni su za provode i opuštanje. Bit ćete željni uzbuđenja pa ćete puno izlaziti, putovati i okušati se u nekim za vas netipičnim aktivnostima, a možda čak i u nekom adrenalinskom sportu.

Zdravlje i ljepota: Zdravlje će vam u prvom dijelu ljeta biti osjetljivo pa se pazite sunčanice, prehlade, trovanja i porezotina. To vas ipak neće spriječiti da uživate u životu punim plućima i okušate se u raznim ljetnim sportovima i aktivnostima. U srpnju se pazite uboda komaraca ili morskih ježinaca. U drugom dijelu kolovoza osjetit ćete kako vam jača energija.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Doznajte što čeka Blizance i Rakove

Ana Grgić (19. listopada 1981.)

image

Ana Grgić

GORAN JAKUS

Chefica Esplanadine kuhinje, koja je proglašena cheficom godine po izboru Gault&Millau vodiča za Hrvatsku 2022., može biti mirna i zadovoljna. Iza nje je sjajno razdoblje, a ni ljetni mjeseci neće biti ništa manje povoljni. Očekuje je mnogo posla i dugi radni dani, no trud i zalaganje će se itekako isplatiti i uroditi novim poslovnim i financijskim prilikama. Za nju će osobito povoljno razdoblje početi sredinom kolovoza, kada bi trebala ugrabiti sve ukazane prilike.

Will Smith (25. rujna 1968.)

image

Will Smith

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Dobitnik ovogodišnjeg Oskara za najboljeg glumca, koji je na dodjeli pozornost izazvao ošamarivši kolegu Chrisa Rocka, ovo će se ljeto iznova morati suočiti s posljedicama svojih postupaka. Planetarni aspekti upućuju na to da će raditi na sebi i truditi se poboljšati narušenu reputaciju, što bi ipak moglo biti puno teže nego što je mislio. Pred njim su neke delikatne, ali i neizbježne odluke, koje će u konačnici za njega biti dugoročno povoljnije.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Ovnovima i Bikovima

Škorpion

23. listopada - 22. studenog

Amorove strelice šarmantnog stranca

ocjena ljeta ***

Ljubav: Ne gubite optimizam iako vam se čini da početak ljeta baš i nije kakav ste očekivali. U lipnju i prvom dijelu srpnja imat ćete dojam da malo toga ide po planu, ali kad Venera 18. srpnja uđe u naklonjen vam znak Raka, shvatit ćete da ljubavna čarolija ipak postoji. Parovi će probuditi uspavanu romantiku, dok će samci sresti nekoga za koga će osjetiti da je njihova srodna duša. Povećana je mogućnost da vas pogodi Amorova strelica kad na moru upoznate šarmantnog stranca, a romansu ćete održavati i kad se oboje vratite kući. Druga polovina kolovoza donosi više kućanskih i obiteljskih obaveza, zbog kojih nećete imati toliko volje ni vremena za romantiku. Idete li na nešto kasniji godišnji odmor u rujnu, zvijezde će se pobrinuti da vam ne nedostaje ugodnih iskustava i nezaboravnih uspomena.

Druženje i obitelj: Potrebe obitelji često će biti u raskoraku s vašim društvenim životom, a posebno na početku ljeta. Osjećat ćete da ste bližnjima stalno na usluzi, iako oni to ne cijene. U srpnju ćete uspjeti pronaći više vremena za razonodu. Od 18. srpnja do sredine kolovoza očekuju vas ugodni dani puni novih susreta i kontakata, a zanimljive ljude upoznavat ćete prilikom izlazaka ili putovanja.

Slobodno vrijeme: U lipnju i prvom dijelu srpnja nećete imati previše slobodnog vremena pa će biti izazov pronaći koji trenutak samo za sebe. To će izazvati napetost i nervozu, no sredinom srpnja okolnosti se mijenjaju. Više ćete izlaziti i družiti se, a izleti i putovanja obogatit će vam svakodnevicu. Upoznat ćete ljude koji će vam na neki način obogatiti život, a dobro ćete se zabavljati sve do 11. kolovoza i nakon toga ponovno u rujnu.

Zdravlje i ljepota: Često ćete biti umorni i pospani i loše ćete podnositi velike vrućine. Izbjegavajte jako sunce i što više boravite u klimatiziranim prostorijama. Pijte dovoljno tekućine i pokušajte smanjiti unos cigareta i alkohola. Nakon 10. kolovoza osjećat ćete se bolje i snažnije, no nemojte se previše iscrpljivati i izlagati potencijalno vratolomnim aktivnostima i sportovima.

Leonarda Lončar (2. studenoga 1969.)

image

Leonarda Lončar

PRIVATNA ARHIVA

Iza modne dizajnerice naporno je razdoblje obilježeno razvodom i zdravstvenim tegobama, no ljetni mjeseci donijet će joj svojevrsno olakšanje. Čak i ako se ne bude sve događalo u skladu s njezinim željama, zadržat će optimizam i borbeni duh koji joj neće dopustiti odustajanje. Najsretnije razdoblje za nju će biti druga polovica srpnja, kada će biti emocionalno zadovoljna i ispunjena, dok joj rujan donosi promjene kojima se dugo nadala.

Zac Posen (24. listopada 1980.)

image

Zac Posen

ANGELA WEISS AFP

Modni dizajner poznat po glamuroznim večernjim i koktel-haljinama rođen je u znaku Škorpiona, na vlastitoj koži osjetio je što znači kad se mnogo toga događa mimo njegove želje. A, nažalost, tako će se osjećati i dalje. Nepovoljno položen Mars postavljat će pred njega izazove zbog kojih će često gubiti strpljenje. Olakšanje dolazi tek u rujnu. Tada ga očekuju i nove profesionalne prilike.

Linker
20. travanj 2024 07:02