DEPOSIT
LJUBAV, DRUŽENJE, ZDRAVLJE...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Pred Strijelcima i Jarčevima je strastven period

Tko će biti rasplamsana vatra pod utjecajem Venere, a koga čeka strastvena veza na daljinu? Znaju zvijezde...

Tko će biti rasplamsana vatra pod utjecajem Venere, a koga čeka strastvena veza na daljinu? Znaju zvijezde...

STRIJELAC

23. studenog - 21. prosinca

Rasplamsana vatra pod utjecajem Venere

ocjena ljeta ***

Ljubav: Početkom ljeta čeznut ćete za ljubavi i pažnjom. Koketni i zavodljivi, rado ćete se upuštati u flert, a odnosi koje započnete u ovom razdoblju temeljit će se na tjelesnoj privlačnosti. Sredinom srpnja shvatit ćete da vam to možda ipak nije dovoljno pa ćete izići iz odnosa za koje procijenite da nemaju budućnosti. Druga polovina srpnja i razdoblje do 11. kolovoza obilježit će brojne obveze koje nećete moći izbjeći pa vam baš i neće biti do romantike. Parovi bi se zbog toga mogli udaljiti jedno od drugog, ali kada Venera 12. kolovoza uđe u Lava dobit ćete priliku rasplamsati vatru. Drugi dio kolovoza sjajan je za odlazak na ljetni odmor jer ćete se moći posvetiti jedno drugome. I za samce će to razdoblje biti povoljno jer im nosi priliku da se zaljube i da započnu odnos koji će imati potencijala da potraje i nakon što se ugasi ljetni plamen.

Druženje i obitelj: Na početku ljeta zabava i izlasci bit će vam visoko na listi prioriteta. Očekuje vas mnogo uzbudljivih trenutaka i novih iskustava koje ćete dugo pamtiti. Potrebe bližnjih nakon 18. srpnja stavit će vam fokus na dom, no sredinom kolovoza ponovno vam će vam se probuditi želja za akcijom. Bit ćete druželjubivi, komunikativni i vedri pa ćete lako stjecati nova poznanstva i do rujna uživati u uzbudljivom noćnom životu.

Slobodno vrijeme: Iako u dolazećem razdoblju nećete imati slobodnog vremena koliko biste željeli, potrudit ćete se da trenuci koji su vam na raspolaganju budu što ispunjeniji i zabavniji. Do izražaja će doći vaš avanturistički duh pa ćete rado putovati i upoznavati nove krajeve, a mnogi će se okušati u nekoj adrenalinskoj aktivnosti, poput bungee jumpinga ili windsurfinga. Najbolje ćete se zabavljati u kolovozu.

Zdravlje i ljepota: Većinu ljeta osjećat ćete se dobro, a veće smetnje zaobilazit će vas u širokom luku. Nastojat ćete biti što aktivniji i voditi zdrav život, no to ne znači da si povremeno nećete dati oduška i prepustiti se uživanju u jelu i piću. Nakon 20. kolovoza Mars ulazi u Blizance, što bi moglo dovesti do pada imuniteta i sklonosti nezgodama i padovima. U ovom razdoblju izbjegavajte vratolomne aktivnosti i dulji boravak na suncu.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Ovnovima i Bikovima

Billie Eilish (18. prosinca 2001.)

image

Billie Eilish

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Dobitnica Oscara za najbolju pjesmu spontani je i nesputani Strijelac, a u dolazećim ljetnim mjesecima njezina će zvijezda još jače zasjati. Dokazat će se kao svestrana glazbenica puna novih ideja, a svojim će pjesmama i dalje izazivati oduševljenje, posebno kod mlađe populacije. Sredinom kolovoza Mars pobuđuje napete aspekte s njezinim planetima u Strijelcu pa bi se trebala paziti naglih odluka i reakcija.

Taylor Swift (13. prosinca 1989.)

image

Taylor Swift

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Američka kantautorica u idućim mjesecima suočit će se s određenim zastojima i teškoćama koje bi joj mogle poremetiti planove. Fokus joj neće biti na karijeri, već na privatnom i obiteljskom životu. Pozabavit će se problemima koje dugo gura pod tepih. Ali kad ih napokon riješi, bit će spremna na okretanje nove stanice. U srpnju joj neće nedostajati prilika za zabavu i opuštanje, no kolovoz i rujan zahtijevat će usredotočenost i ozbiljnost.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Doznajte što čeka Blizance i Rakove

JARAC

22. prosinca - 19. siječnja

Strastvena veza na daljinu

ocjena ljeta ****

Ljubav: Već u srpnju shvatit ćete da trebate promijeniti pristup problemima, odnosno biti strpljivi i prestati se opterećivati onim na što ne možete utjecati. U razdoblju od 18. srpnja do 11. kolovoza imat ćete potrebu ugađati partneru. Stavljat ćete njegove potrebe ispred vaših, što bi vas moglo ispuniti nezadovoljstvom, osobito ako izostane zahvalnost. Za vas će najsretnije razdoblje biti rujan, kada će vam planeti u Djevici dati dovoljno mudrosti i samopouzdanja da se uhvatite u koštac s teškoćama i poboljšate odnos s voljenom osobom. I samcima će rujan biti povoljan, jer bi upravo tada mogli sresti nekoga s kim će osjetiti neuobičajenu povezanost. Veliki su izgledi da ćete se zaljubiti u stranca i početi održavati vezu na daljinu.

Druženje i obitelj: Posvetit ćete se potrebama obitelji, a društveni život pomalo će pasti u drugi plan. To će biti osobito izraženo u lipnju i srpnju, no nastojte pronaći trenutak samo za sebe i svoje hobije. Ne zapostavljate prijatelje jer će nekima trebati vaša pomoć i mudar savjet. U kolovozu će vam odgovarati mir i samoća, no nakon 23. kolovoza živnut ćete i čeznuti za druženjem i zabavom. Kraj ljeta bit će ispunjen zanimljivim doživljajima, izlascima i susretima.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Pred lavovima i djevicama je period pun uzbuđenja

Slobodno vrijeme: Početkom ljeta nećete imati mnogo slobodnog vremena. Rijetke trenutke koje ukradete za sebe provest ćete opuštajući se na osamljenoj plaži i čitajući lagano štivo. Neće vam odgovarati bučna i natrpana mjesta. U srpnju ćete više uživati u raznim sportovima, dok ćete drugi dio kolovoza i većinu rujna provoditi ugađajući sebi i svojim potrebama. Češće ćete izlaziti, a omiljene aktivnosti bit će vam izleti, putovanja i potraga za dobrim restoranima.

Zdravlje i ljepota: U lipnju se pazite sunčanice i uboda komaraca i ne izlažite se napornim tjelesnim aktivnostima. S dolaskom srpnja osjetit ćete porast energije, a i imunitet će vam ojačati pa ćete postati aktivniji i više se baviti sportom. Nećete imati većih tegoba, no u prvom dijelu kolovoza čuvajte se prehlade ili viroze. Kraj kolovoza i rujan proći će u dobrom raspoloženju, a smetnje će vas zaobilaziti.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Vagama i Škorpionima

Mislav Oršić (29. prosinca 1992.)

image

Mislav Oršić

TONčI PLAZIBAT/ CROPIX

Hrvatski nogometni reprezentativac koji igra za zagrebački Dinamo može se pohvaliti da je izuzetno izdržljiv i uporan, što mu samo jača potencijal u poslu kojim se bavi. Pred njim je po mnogočemu ključno razdoblje u kojem će njegove odluke i postupci imati dalekosežno značenje. Bude li dosljedan, marljiv i racionalan, doživjet će veliki uspjeh, posebno u lipnju i srpnju. Kolovoz i rujan donose mu također povoljne okolnosti, ali i priliku da se malo psihički opusti.

Marina Orsag (3. siječnja 1979.)

image

Marina Orsag

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Komičarka koja je nastupom u showu Zvijezde pjevaju dokazala da osim smisla za humor posjeduje i zavidne vokalne sposobnosti, tipična je Jarčica. Uporna je, marljiva i ne odustaje od ciljeva. Ovo ljeto za nju neće biti bez izazova, no budući da je veliki borac, neće dopustiti da je išta pokoleba. U lipnju i srpnju bi trebala biti strpljivija i promišljenija, a idealno razdoblje slijedi joj u rujnu.

Linker
26. travanj 2024 11:17