©ABC Family/courtesy Everett Collection
FINALNE EPIZODE

Glavni misterij u serijalu 'Slatke male lažljivice' napokon će biti otkriven

Američki tinejdžerski serijal bliži se svojem kraju: za nešto više od mjesec dana stižu nove, finalne epizode "Slatkih malih lažljivica", a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju razrješenje misterija i brojne odgovore na sva goruća pitanja.

Popularna petorka - Spencer, Hanna, Aria, Emily i Alison - ponovno se vraća u finalnih deset epizoda serijala u kojima će napokon biti otkriveno tko ovog puta stoji iza slova 'A'. Nakon što je u petoj sezoni otkriveno tko je cijelo vrijeme maltretirao djevojke, već iduće se njihov glavni suparnik ili suparnica vratio s porukama potpisanima istim slovom.

-->

Kreatorica serijala Marlene King najavila je da će finalne epizode biti ispunjene najuzbudljivijim i najneočekivanijim otkrivenjima dosad, koja će nam ujedno i slomiti srce. Iako nije otkrivala detalje, očito je da su fanovima pripremili završetak dostojan serijala ispunjenog misterijama.

- Svaki zločinac ima pravu ljudsku priču, a najbolji su oni s kojima se gledatelji mogu povezati - izjavila je King i dodala da se iza slova 'A' skriva osoba ili grupa ljudi koja je bliska s djevojkama te da se radi o nekome kome one vjeruju.

Ako vam treba nešto s čime ćete lakše izdržati iščekivanje novih epizoda koje stižu sredinom travnja, novi nastavci serijala "Slatke male lažljivice" najavljeni su s čak dva teasera. Većinom se radi o prisjećanju nekih od najnapetijih trenutaka, ali je uključeno i nekoliko scena iz nadolazeće sezone koja će, kako se čini, biti najmračnija dosad.

Naravno, kao i kod svakog serijala i ovdje postoje teorije obožavatelja koji imaju svoje sumnjivce - prema nekima je glavna osoba iza 'A' Ezra Fitz (Ian Harding), dok drugi smatraju da je glavni negativac Toby Cavanaugh (Keegan Allen). U svakom slučaju, moramo pričekati travanj i nove epizode u kojima će nam napokon sve biti objašnjeno.

-->

Linker
19. travanj 2024 04:47