Profimedia, Planet
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3 u kinima ćemo gledati neposredno prije Božića, 22. prosinca 2017. godine. Glazbena komedija redateljice Trish Sie dolazi nakon Pitch Perfect 2 te je ovo ujedno i posljednji nastavak. U filmu glume Anna Kendrick, Anna Camp, Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Elizabeth Banks i John Michael Higgins.

Stronger

Ovu američku dramu režirao je David Gordon Green, a napisao John Pollono. Temeljena na istoimenoj knjizi Jeffa Baumana i Breta Wittera, prati istinit događaj. Glavnog lika, muškarca koji je u bombaškom napadu na bostonskom maratonu izgubio obje noge, tumači Jake Gyllenhaal, a uz njega glume Tatiana Maslany, Miranda Richardson i Clancy Brown. Film u kina dolazi 22. rujna ove godine.

To the Bone

To the Bone je američki dramski film premijerno prikazan na Sundance filmskom festivalu u siječnju ove godine. Lily Collins, Keanu Reeves, Carrie Preston i Lily Taylor samo su neka od zvjezdanih imena koja glume u ovom filmskom ostvarenju. Priča prati djevojku (Collins) koja se bori s anoreksijom.

Thank You for Your Service

Američki biografsko-ratni film režiserski je debi Jasona Halla, a temelji se na knjizi Davida Finkela. Priča prati američke vojnike koji se nakon povratka iz Iraka, pateći od posttraumatskog stresnog poremećaja, pokušavaju prilagoditi civilnom životu. Glume Miles Teller, Haley Bennett, Beulah Koale, Amy Schumer i Scott Haze, a na kino platna stižu 27. listopada 2017.

Marshall

Na velika platna dolazi još jedan film afroameričke tematike. Chadwick Boseman u ovom biografskom trileru utjelovljuje jednog od najpoznatijih američkih sudaca Vrhovnog suda pravde Thurgooda Marshalla, koji je ujedno bio prvi afroamerički sudac te važne institucije. Radnja filma fokusirana je na sam početak Marshallovog rada - na slučaj koji je obilježio njegovu daljnju karijeru.

Linker
18. travanj 2024 19:36