Zabavno i poučno!

Festival zdravlja u Zagrebu: Maksimir će uskoro biti središte proljetnih događanja!

Osim što donosi pravo društveno osvježenje, na festivalu ćemo uživati u brojnim edukativnim predavanjima i radionicama, ali i u vrhunskoj gastronomskoj ponudi!

U vikendu punom opuštenog i edukativnog druženja kroz različite besplatne radionice i predavanja, Festival zdravlja na jednom mjestu okuplja stručnjake, nutricioniste, kineziologe i liječnike, kao i sve one koji žele znati kako živjeti zdravije i što promijeniti u svom svakodnevnom životu.

image

Festival zdravlja

FESTIVAL ZDRAVLJA

Ključna poruka ovogodišnjeg Festivala zdravlja je #uspori jer ponekad je upravo to ono što nas spašava od stresa i užurbanosti radnog tjedna, zato ćete se već u subotu ujutro moći priključiti radionici nordijskog hodanja i naučiti pravilno disati. Odmah nakon poslušajte vodeće zagrebačke pulmologe na panel diskusiji Živjeti punim plućima powered by Pliva i obavite besplatne konzultacije s liječnicima na temu zdravlja dišnih puteva i alergija.

image

Nevena Rendeli Vejzović

FESTIVAL ZDRAVLJA

Prekomjerna težina i debljina sve su veći problem našega društva zato obavezno svratite do štanda Croatia poliklinike na besplatno savjetovanje za prevenciju prekomjerne tjelesne mase, dok se na štandu Belupa možete priključiti besplatnom nutricionističkom savjetovanju i analizi sastava tijela.

image

Mirna Medaković

FESTIVAL ZDRAVLJA
image

Edita Misirić Vrkljan

FESTIVAL ZDRAVLJA

Novost ove godine su i brojne radionice za trudnice i roditelje, pa će tako Malu školu dojenja održati poznata doula Una Pašić Gregović, a radionicu bebonošenja Iris Božić. U nedjelju je organiziran i babywearing fitness, a nosiljke za mame i tate osigurat će ekipa iz najnaj.eu i Ergobaby.

image

Festival zdravlja

FESTIVAL ZDRAVLJA

Čitajte i: Vrhunski govornici i bogat program Greencajt festivala pozicioniraju Zagreb na listu zelenih metropola

Ako šetajući kroz Maksimir osjetite neodoljive mirise, vjerojatno ste u blizini bio&bio štanda gdje se uvijek fino i zdravo kuha! U subotu će poznata food blogerica Doris Valković pripremiti brza i zdrava jela i slasne deserte, a u nedjelju poznata glumica Anita Matić Delić sprema osvježavajuću salatu s jagodama. Oba dana očekuju vas i slatka iznenađenja, ali i energy break powered by Herbalife Hrvatska.

image

Anita Matić Delić priprema nezaboravnu salatu s jagodama.

FESTIVAL ZDRAVLJA
image

Festival zdravlja

FESTIVAL ZDRAVLJA

U nedjelju se pridružite jutarnjem psihofizičkom treningu s vijačom i saznajte kako biohakirati svoj organizam na panelu Život počinje u četrdesetoj, powered by Farmacia sportsko savjetovalište. Jedna od tema bit će i kardiovaskularne bolesti, koje su vodeći su uzrok smrti u svijetu, a dobra vijest je da sami možemo znatno smanjiti rizik od bolesti srca i krvnih žila. Kako, saznajte na panelu Zdravo srce - dug život koji donosi Croatia poliklinika.

image

Festival zdravlja ne propušta Antonija Blaće.

FESTIVAL ZDRAVLJA

Ove godine poseban naglasak stavljen je na mentalno zdravlje tako da ćete u nedjelju slušati zanimljiv panel Kako si? u društvu prof. dr. sc Nataše Jokić Begić, kojeg donosi Bipa kroz njihov projekt #Prekrasnaiznutra. Također, Grad Zagreb omogućio je svim roditeljima i mladima savjetovanje i sve potrebne informacije vezane uz mentalno zdravlje u sklopu pop-up Centra za zdravlje mladih.

image

Festival zdravlja

FESTIVAL ZDRAVLJA

Detaljan raspored svih događanja provjerite na www.festivalzdravlja.hr i na službenoj FB i IG stranici.

Brojne besplatne radionice, paneli, konzultacije s liječnicima i pokloni za posjetitelje obilježit će ovogodišnji Festival zdravlja, zato se u subotu i nedjelju, 21. i 22. svibnja, družimo na najzdravijem vikendu u Maksimiru!

image

Festival zdravlja

FESTIVAL ZDRAVLJA
Linker
26. rujan 2022 16:57