Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
otkriven poster

Fanovi ne mogu dočekati: Proslavljena teen glumica na Netflix stiže u ulozi sestre Sherlocka Holmesa

U javnost je izašao poster i datum prikazivanja serije koju fanovi kriminalističkih priča jedva čekaju. Enola Holmes, mlađa sestra slavnog Sherlocka, na streaming servis Netflix stiže uskoro!

Kad je 2016. godine na Netflixu izašla serija "Stranger Things", uz fantastičnu radnju, soundtrack i vješto izveden hommage osamdesetima, sve je oduševila Millie Bobby Brown koja je tada imala samo dvanaest godina, a odigrala izuzetno tešku ulogu djevojčice Eleven, odgojene u laboratoriju.

Netflix

Premda se i prije te serije okušala u snimanju serija i na kazališnim daskama, talentiranoj Millie uloga Eleven donijela je planetarnu slavu i titulu mlade nade koja bi mogla postati velika zvijezda.

Početkom godine mnoge fanove oduševila je vijest o seriji u kojoj će Millie ponovno imati naslovnu ulogu, ovaj put uz rame slavnim glumcima kao što su Helena Bonham Carter i Henry Cavill.

Millie Bobby Brown, Henry Cavill,
Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Riječ je o Netflixovoj seriji "Enola Holmes" temeljenoj na istoimenim knjigama Nancy Springer koje prate zgode i nezgode mlađe sestre slavnog detektiva Sherlocka Holmesa.

Instagram

U seriji koja će na popularni streaming servis stići 28. rujna 2020.godine, radnja prati tinejdžerku Enolu koja nakon majčina nestanka stvar uzima u svoje ruke. Odvažna i uporna, često nadmudruje i slavnog brata pokušavajući riješiti slučajeve koji se vrte oko tajanstvenog Lorda.

Netflix

Jučer je u javnost izašao prvi poster za seriju, s Millie u crvenoj haljini u fokusu, a dok su fanovi oduševljeno komentirali da ne mogu dočekati seriju, znalci su posprdno dodali da na vizualu za seriju "Enola Holmes" postoji jedna velika greška.

Naime, zgrada koja se nazire iza slavnih glumaca na posteru u Londonu nije postojala prije 100 godina, odnosno u razdoblju u kojem se radnja odvija.

Čitajte i...

Mogli bi vas iznenaditi: Ovo su najgledaniji filmovi i serije svih vremena na Netflixu

Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Objavljene nominacije za Emmy! Jennifer Aniston na korak je da potvrdi svoju dominaciju na malim ekranima

Linker
18. travanj 2024 20:40