zabava zagarantirana

Dva dana puna house velikana u Petom Kupeu

Imogen Recordings priprema 10, i 11. lipnja mali festival house glazbe u novootvorenom klubu. Nastupaju Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Imogen Recordings cijelog vikenda 10. i 11. lipnja zaposjeda Peti Kupe. Uoči izlaska svojih novih izdanja, naša ugledna etiketa donosi vikend glazbe i hedonizma u dvorištu i unutar kluba. Za zabavu se brine cijela plejada house majstora – Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza!

Prva večer, u petak, posvećena je izlasku prvog EP-a Antonija Zuze. Pandemijska je vremena Antonio iskoristio za okretanje radu u studiju i produkciji. Za Imogen Recordings u kolovozu izlazi njegov EP, svojevrsna posveta talijanskom paradise houseu čiji je glavni predstavnik veteran Don Carlos. Upravo on napravit će remix za spomenuto izdanje, kao i druga legenda house zvuka Ian Pooley. Sva trojica čine plesnu postavu prvog dana.

Subotnji program počinje već u 15 sati druženjem na terasi kluba uz dobru hranu, piće i glazbu koju cijelog dana pušta Pepi Jogarde. Mesne specijalitete na smokeru pripremat će Meat the King, dok će Damir Pustišek, vlasnik nekadašnjeg bistroa Fajn, pripremati curry od piletine i tofua. Sve će pratiti bogata ponuda vina, pjenušaca i koktela.

U ponudi će biti prva kolekcija majica Imogena, kao i ploče te i drugih etiketa. Druženje se u 22 sata seli unutar kluba uz najfiniji house koji će odašiljati tri zvijezde.

Nakon dugo vremena u Zagreb se vraća Jimpster, diljem svijeta poznat kao čuvar house zvuka. Jedan od najpoznatijih house producenata i remiksera te vlasnik etiketa na kojima objavljuju neka od najčuvenijih imena elektroničke scene, Jimpster je ukratko rečeno stvaratelj glazbenog ukusa. Sa sličnom reputacijom dolazi i Charles Webster, čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Nakon nekoliko svirki u Zagrebu, vrlo cijeni domaću publiku za koju kaže da zna uživati. Užitak će upotpuniti Ilija Rudman, Imogenov dragulj koji također vrijedno radi na novim izdanjima.

Ulaz na subotnji dnevni program na terasi je slobodan, a za večernje nastupe ulaznice su dostupne putem poveznice: bit.ly/3M3JABE event: https://www.facebook.com/events/291987136478824

Raspored:

Petak, 22 – 05

Ian Pooley Don Carlos Antonio Zuza

...........................................................................

Subota, 15 - 22 Pepi Jogarde

Subota, 22 - 05 Jimpster Charles Webster Ilija Rudman

01 - Modified: 2022-08-31 14:18:18 - Feat.: 0 - Title: Peti Kupe kreće s radom: ‘Već ovaj vikend nastupaju Dirty Channels, Ian Pooley, Felver...‘
01 - Modified: 2022-08-31 14:18:18 - Feat.: 0 - Title: Peti Kupe kreće s radom: ‘Već ovaj vikend nastupaju Dirty Channels, Ian Pooley, Felver...‘
Linker
31. kolovoz 2022 16:18