Profimedia
PREDAVANJE U BOOKSI

Doznajte kako jeftino putovati - savjeti i trikovi

U petak, 18.11. u 19 sati u klubu Booksa (Martićeva 14d) će dugogodišnja i iskusna putnica Dijana Habjan održati prvi dio predavanja Kako jeftinije putovati – savjeti i trikovi.

Svi zainteresirani na ovom će predavanju doznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći sve važne informacije, na što obratiti pozornost kod planiranja putovanja.

S obzirom na to da je tema vrlo opširna, a savjeta mnogo, predavanje će biti podijeljeno u dva dijela, prvi će se dio održati ovoga petka, a drugi u siječnju sljedeće godine u klubu Booksa.

Na prvom dijelu bit će govora o odabiru destinacije i podijelit će se brojni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog. Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje.

Ekonomistica po struci i zaposlenju, Dijana Habjan je i strastvena putnica koja već godina sama organizira svoja putovanja, od onih ležernih i "ljenčaroških" do brzih i avanturističkih. Autobusom i brodom Dijana je obišla Filipine, Tajland, Singapur, Hong Kong i Kuala Lumpur, više od tisuću i pol kilometara po Rumunjskoj tj. Transilvaniji prošla je autom, na Siciliji je vlakom prolazila kroz livadu zahvaćenu vatrom, a Šri Lanku je prošla s privatnim vozačem te bila još na puno drugih mjesta, na puno različitih načina.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Linker
25. travanj 2024 06:28