OVE SUBOTE

Dok biramo pjesmu koja će nas predstavljati u Torinu, zvijezde večeri pripremaju iznenađenje

Ove subote bira se pjesma koja će Lijepu našu predstavljati na Eurosongu! Uoči izbora zvijezde show programa bit će Franka i prošlogodišnja pobjednica Dore - Albina, koje pripremaju jedno zajedničko iznenađenje.

U subotu 19. veljače izravno iz Opatije ne propustite izbor za hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije - Dora 2022. godine. Prijenos ovog najvećeg glazbeno-scenskog spektakla, iz opatijske dvorane “Marino Cvetković” gledatelji će moći pratiti u 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

image

Zvijezda show programa bit će i Albina

RENATO BRANđOLICA I DARIO NJAVRO

Redoslijed izvođenja natjecateljskih pjesama na Dori 2022. utvrđen je javnim izvlačenjem u mozaičnoj emisiji “Kod nas doma”. A izvođači će nastupiti sljedećim redom:

  1. Mila Elegović - Ljubav
  2. Mia Negovetić - Forgive Me (Oprosti)
  3. Marko Bošnjak - Moli za nas
  4. Jessa - My Next Mistake
  5. Zdenka Kovačiček - Stay On The Bright Side
  6. Tina Vukov - Hideout
  7. Roko Vušković - Malo kasnije
  8. Bernarda - Here For Love
  9. Eric Vidović - I Found You
  10. ToMa - In The Darkness
  11. Elis Lovrić - No War
  12. Ella Orešković - If You Go Away
  13. Tia - Voli me do neba
  14. Mia Dimšić - Guilty Pleasure
image

Franka Batelić

RENATO BRANđOLICA I DARIO NJAVRO

Čitajte i: Ella Orešković o ponovnom natjecanju na Dori: ‘Prošle sam godine imala veliku tremu, nisam se dobro pripremila‘

Gledatelji će telefonski sudjelovati u odluci koja će od ovih 14 pjesama predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Tročlani ocjenjivački sudovi (žiriji) nalaze se u HRT-ovim Dopisništvima u Vukovaru i Zagrebu i u HRT-ovim centrima: Čakovec i Varaždin, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar, Knin i Šibenik, Split i Dubrovnik.

Zvijezde show programa bit će Franka i prošlogodišnja pobjednica Dore - Albina, koje za tu prigodu pripremaju i jedno "zajedničko iznenađenje"!

Voditelji spektakla su iskusni HRT-ov voditelj Duško Ćurlić, pjevačica, ali i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka te mlada glumica varaždinskog HNK i dobitnica “Zlatnog studija” za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić.

Na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Torinu, Hrvatska će nastupiti u drugom dijelu prve polufinalne večeri - 10. svibnja. Druga polufinalna večer slijedi 12. svibnja, a veliko finale 14. svibnja.

image

Voditelji spektakla su Duško Ćurlić, Franka Batelić Ćorluka te Elizabeta Brodić.

RENATO BRANđOLICA I DARIO NJAVRO

Čitajte i: Franka Batelić kakvu još nismo vidjeli: Otkriva je li Vedran strog otac i boji li se Dore

Za glasovanje putem telefona koristit će se numeracija 065 22 44 xx , gdje xx predstavlja redni broj pjesme (za 1. pjesmu na broj tel: 065 22 44 01, za 2. pjesmu na broj tel.: 065 22 44 02 itd. do 14. pjesme na broj tel: 065 22 44 14).

Za glasovanje putem SMS poruka korisit će se kratki kod 60006 ključnom riječi Doraxx (npr. Dora01, Dora02, ... itd do Dora14).


Maksimalan broj glasova upućenih s jednog pretplatničkog broja jest 10, a glasovanje će trajati 10 minuta.

  • Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu).
  • Cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).
  • Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).
image

Elizabeta Brodić

RENATO BRANđOLICA I DARIO NJAVRO

Inač, scenarist je Mislav Donaj, redatelj Ivan Miladinov, scenograf Igor Juras, dizajner rasvjete Marko Foretić, producenti Denis Škorput i Tihomir Marjanović, urednik Željko Mesar, a voditelj projekta Tomislav Štengl.

Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi, kao i na našem portalu hrt.hr. YouTube kanal: Hrvatska radiotelevizija - HRT - Dora 2022.

Linker
16. travanj 2024 15:52