promo
DAVID MORALES

Dobitnik Grammyja za elektroničku glazbu dolazi u Zagreb

Dobitnik Grammya za najboljeg remixera 1999.g., producent, DJ i propovjednik house glazbe David Morales nastupit će u petak 11.11. pred zagrebačkom publikom u klubu Boogaloo.

Prestižna nagrada je označila njegov životni rad. Prešao je dug put od skromnih početaka kao DJ u svojoj sobi pa do danas. Sam je izjavio kako mu nitko ne može oduzeti to što voli raditi, a da se sav uspjeh nije desio, on bi i dalje nastavio raditi to što voli. Stilom se svrstava u komercijalni, melodični vokal house, a njegovi remixevi sadrže opojne piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te bučne baseve. Ubrzavajući ritam i vokalni dijelovi u pjesmama nadopunjavaju uplifting stil Moralesa.

Ovo zagrebačko gostovanje Davida Moralesa održat će se u sklopu programa DJ Legends koji se jedanput mjesečno održava u klubu Boogaloo. Posebnost ovog nastupa je što će Morales čitav set posvetiti starim hitovima. Cijena ulaznice iznosi 70 kn do 1. studenog, a nakon toga 80 kn. Pretprodajna mjesta su www.entrio.hr, caffe bar Bizzare-Importanne, blagajna kluba

Linker
16. travanj 2024 16:42