Ne propustite!

Cropixovci pozivaju na izložbu: Njihove sjajne fotke podsjetit će vas na neke divne, ali i ružne trenutke

U Arena Centru ćete moći uživati u najboljim djelima fotografa iz agencije Cropix iz prošlog desetljeća - od posjeta glumice Angeline Jolie pa sve do prizora potresom razrušene bazilike Presvetog Srca Isusova.

Posjetitelji zagrebačkog Arena Centra imat će se priliku do 21. studenoga prisjetiti najuzbudljivijih događaja u Hrvatskoj u proteklom desetljeću. Od posjeta svjetskih zvijezda, poput glumice Angeline Jolie i glazbenice Lady Gage, do velikih sportskih uspjeha i obaranja rekorda - izložba "Najbolje iz prošlog desetljeća" fotografa agencije Cropix dočarat će trenutke koji su nas obradovali, nasmijali, ali i rasplakali.

image
Izložba u Arena Centru traje do 21. studenog.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Jedan od takvih je razorni potres koji je u ožujku pogodio Zagreb, a njegove je posljedice zabilježio Glorijin fotograf Vedran Peteh snimivši urušenu unutrašnjost bazilike Presvetog Srca Isusova.

image
Pogled na unutrašnjost Bazilike Srca Isusova otkriva koliko je ova velebna građevina zapravo oštećena.
VEDRAN PETEH/CROPIX

- Volio bih da tu fotografiju nikada nisam morao snimiti jer bi to značilo da se potres nije dogodio. No, kad smo već morali proći kroz tu nevolju, vrijedilo je zabilježiti posljedice, barem kao podsjetnik na to kako je malo potrebno da se naš svijet uruši – kaže Vedran Peteh.

image
Posjetitelji prikazuje neke od najvažnijih fotografija proteklog desetljeća, koje su u svom radu zabilježili fotografi agencije Cropix.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Izložba podsjeća i na deset uspješnih godina Arena Centra, čije je otvorenje 5. studenog 2010. privuklo više od stotinu tisuća ljudi. I među njima će zasigurno biti posjetitelja koji će sa zanimanjem pogledati što je obilježilo proteklo desetljeće.

image
Izložba podsjeća i na uspješnih 10 godina Arena Centra.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Osim izložbe, posjetitelje očekuju i brojne dodatne pogodnosti, popusti i nagrade kojima Arena centar obilježava prvih 10. Jedna od pogodnosti su i ekskluzivni kuponi s popustima do 40% za kupovinu u Arena centru, koje možete pronaći u aktualnoj Gloriji, ukoliko već niste!

image
Fotografije su najvjerniji i najvrijedniji svjedok naše prošlosti.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 11:03