Ne propustite

Čaroban Advent Winter Garden na Radničkoj: Koncert Maje Šuput za spektakularno otvorenje!

Na Radničkoj cesti 2. prosinca otvara se Advent Winter Garden uz veliko open-air klizalište.

Klizanje je omiljena aktivnost Zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu.

Osim velikog open-air klizališta ovdje će se naći kućice koje nude ponudu ukusnih zalogaja, bubble corner, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje u četvrtak, 2. prosinca s koncertom Maje Šuput.

Na adventu svoju kućicu za pripremu hrane imat će i Udruga UNUO koja se bavi edukacijom osoba s invaliditetom i inkluzijom u sve segmente društva.

Veliko otvorenje Winter Garden Adventa je u četvrtak, 2. prosinca od 11 sati. Organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, pjenušce, zabavu se na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner s retro crvenim automobilom buba među sniježnim borovima. Navečer od 18 sati očekuje vas luda zabava na koncertu Maje Šuput i benda EnJoy.

Ovaj dio Zagreba će ovim klizalištem i zabavnim programom dobiti novi šarm i postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite Advent koji je pred nama i podružite se na novoj omiljenoj lokaciji u gradu.

image

Ne propustite novu i tako čarobnu lokaciju u ponudi zagrebačkog Adventa - Canopy by Hilton!

PRESS

Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici Hilton Winter Gardena.

Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke.

Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Osim odličnog adventskog sajma, Hilton Hoteli u Zagrebu pripremili su i posebne pakete noćenja:

CANOPY BY HILTON: Art Advent paket

  • 90 EURA
  • 1 noć za 2 osobe s uključenim doručkom
  • Besplatan parking
  • Canopy zimski cocktail ili specialty kava
Linker
30. svibanj 2023 12:04