Kreativna jesen

Bogat program u zagrebačkom klubu: Pločnik u studenom donosi niz raznovrsnih događanja

Od književnih večeri do glazbenih slušaonica, uz slavljeničke ponude za ljubitelje vinila koji traju kroz cijeli mjesec, svatko može pronaći nešto za sebe.

Bogat program u Pločniku pripremljen je i za studeni, kako se vidi iz programa bit će tu književnih i glazbenih večeri, u kojima će moći uživati posjetitelji tog zagrebačkog prostora. U podrumu, klubu Klein, još uvijek se ne smije plesati zbog svima poznate situacije. Posjetiteljima su osigurana sjedeća mjesta, a kapaciteti su ograničeni u skladu s propisima.

image
PROMO

DElibriLATOR - Kraj doba oponašanja

U srijedu, 03.11., od 18:00 sati Pločnik zauzima program DElibriLATOR.

DElibriLATOR će kroz tri emisije predstaviti devet naslova Kuće dobrih knjiga, a sve pod moderatorskom palicom iskusne HTV-ove urednice i voditeljice Vlatke Kolarović. Za ugodne ritmove pobrinut će se Plazmatick, poznato lice hrvatske elektroničke scene. Prva emisija predstavit će knjige Identitet Francisa Fukuyame, Civilizacija Régisa Debraya te Kraj doba oponašanja Ivana Krasteva i Stephena Holmesa.

Zvuci dnevne sobe ft. Slav (Ave Noctum)

U četvrtak, 04.11., od 20:00 - 00:00 slušajte Slav u Pločniku i na Radiju 808 od 22 do 00!

Slavica Sikora voli glazbu mračnog I ekstremnog spektra i piše recenzije za britanski site Ave Noctum. 04.11. će nam puštati dark folk, goth rock, post-punk i black metal s novih izdanja. Prava glazba za ovo doba godine!

image
PROMO

Čitajte i: Glazbena poslastica: Zajednički nastup austrijskih prvakinja dream popa Crush i domaćeg rock benda ESC Life!

Zvuci dnevne sobe ft. El trio loco

U petak, 05.11., od 20:00 - 00:00 slušajte El trio loco u Pločniku i na Radiju 808 od 22 do 00!

Biraju samo najbolje od najboljeg. Žanrovski šaraju od 60'-tih i Jugotona, prema suvremenoj plesnoj glazbi, hip hopu i tko zna čemu još sve ne. Granice postoje da bi se brisale, a El trio loco dobrano zna kako se to radi.

Zvuci dnevne sobe ft. Ilko Čulić

U petak, 12.11., od 20:00 - 00:00 slušajte Ilka Čulića u Pločniku i na Radiju 808 od 22 do 00!

Ovog puta DJ pult Pločnika preuzima glazbeni novinar i urednik Ilko Čulić, ujedno i jedan od najstarijih bassnih selektora. Totalno navučen na glazbu još od davnih 1980-ih. Renomirani glazbeni kritičar, glazbeni novinar i radijski urednik, nekad na Radiju 101, danas na internetskom Radiju 808. Na klupskoj sceni pojavljuje se u dvostrukoj ulozi, kao utemeljitelj najstarijeg hrvatskog dub reggae sounda Bass Culture i kao solo DJ sa širokom lepezom plesnih ritmova.

image
PROMO

Čitajte i: Regionalni projekt Rebel Star vraća se na nekoliko ‘frontova‘: Nastavlja se vječna potraga za savršenim stihom

Čudna muzika w/ Fikcio Monger, Cubre, Chuddak

U petak, 26.11., od 20:00 - 00:00 slušajte Čudnu muziku u Pločniku i na Radiju 808 od 22 do 00!

Čudna muzika je kolektiv pod dirigentskom palicom glazbenog entuzijaste Dražena Frue, koji trenutno živi i djeluje u Šibeniku. Prilikom ovog predstavljanja zagrebačkoj i inoj publici, u goste nam dovodi elektroničke producente s lokalnog i okolnog područja.

image
PROMO

Ostatak programa pronađite na stranicama i društvenim mrežama Pločnika

Slavljenički popust na albume

Istovremeno u studenom dućan ploča i izdavačka kuća PDV, koji se nalaze na katu iznad kafića slave osmu obljetnicu. im povodom, svim posjetiteljima dućana ploča PDV priredili su jedinstveni abecedni popust kroz čitav mjesec studeni. To znači da će svakoga dana na izdanja izvođača čiji nazivi počinju određenim slovom abecede davati 15 posto popusta bilo da je riječ o vinilnom ili CD nosaču zvuka.

Linker
17. travanj 2024 16:17