Nina Đurđević / TZGZ
Čak 10 novih atrakcija

Bit će ovo najljepši Advent u Zagrebu ikad

Uskoro nam stiže, za mnoge, najljepše doba godina, a objavom službenog početka Adventa u Zagrebu, koji kreće 26. studenog paljenjem božićnih lampica na Zrinjevcu, odbrojavanje je počelo.

Paljenje lampica na Zrinjevcu označit će ujedno i početak Adventa na Europskom trgu, Ledenog parka na Tomislavcu, Fuliranje i Zagrebačku božićnu bajku. Od ove godine imamo i mnogo više razloga za dobar provod u Zagrebu jer je Turistička zajednica najavila i brojne atrakcije koje će se događati na nekoliko novih lokacija u gradu. Zagrebački Gornji grad oživjet će sasvim novim sadržajima i postati jedan od onih koji se ne zaobilazi. Jedinstvena Dvorišta radi kojih se ljeti hrli na Gornji grad, dobit će svoje zimsko izdanje i trajat će 3. do 23. prosinca. Osim njih događat će se Advent na Vranicanijevoj livadi zatim Advent u Galeriji Klovićevi dvori i Advent na Štrosu.

Davor Rostuhar

Adventska događanja će se po prvi put proširiti i na tunel Grič koji spaja Mesničku i Radićevu ulicu i gdje će se od 16. do 24. prosinca odvijati božićna bajka kroz 3D instalacije. U Oktogonu ćete doživjeti prvi Modni Advent, a svoje viđenje Božića prikazat će i organizatori Dizajn distrikta.

Sanjin Kaštelan

Po prvi put odvijat će se i Advent u Novom Zagrebu kroz događanja na Velesajmu i ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Sve detaljne informacije pratite putem www.adventzagreb.hr

Linker
18. travanj 2024 12:38