PR
jutro donosi kraj

Badnjak je rezerviran za koncert Vesne Pisarović na BAŠ NAŠ Adventu

BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima pripremio je iznenađenje za Badnjak - koncert pjevačice iz zlatne ere dance hitova, Vesne Pisarović, točno u podne.

Na platou Gradec gdje se održava BAŠ NAŠ Adven, Vesna Pisarović koja u posljednje vrijeme puni dvorane s poznatim hitovima "Da znaš", "Jutro donosi kraj", "Bježi od mene", "Kad bi bila tvoja voljena", rasplesat će okupljene na dan Badnjaka.

U idiličnoj atmosferi borova, lampica, klizališta te rooftopova s kojih puca pogled na grad i najljepšu pozornicu u gradu, na BAŠ NAŠ Badnjaku od 10 ujutro možete uživati u slanim i slatkim delicijama koje pripremaju vrsni chefovi, a već u podne možete nazdraviti uz pjenušac, kuhano vino ili vruće gin koktele uz zvukove omiljenih hitova.

Hrvoje Zalukar
Vesna Pisarović

PR

Ovaj koncert iznenađenja dio je programa "produženog vikenda" koji nas čeka prije Božića. Za sve koji već ovog vikenda žele uživati u odličnim koncertima, odlična vijest je da u četvrtak na platou Gradec nastupaju Gustafi. U petak će atmosferu zagrijati grupa Vatra, a u subotu Neno Belan i Fiumens.

PR

PR

Za one koji ipak vole uživati i u sportskim aktivnostima, u atriju Klovićevih dvora otvoreno je i klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih kućica mami neobičnim i slatkim mirisima i okusima. Mali pogled u prošlost priuštit će izložba "30 godina Božićnog piva",također u atriju Klovićevih dvora. Neizbježne su i foto lokacije koje pozivaju na savršenu adventsku fotografiju.

PR

PR

PR

Linker
17. travanj 2024 14:45