Zrinka Kunić
SLAVLJENIČKI KONCERT

Auguste velikim koncertom u KSET-u slave peti rođendan

U petak, 21. travnja, skupina Auguste, čiju osnovu čine dvije kantautorice – Gordana Marković i Ivana Lulić, nastupit će zajedno s pratećim bendom u zagrebačkom klubu KSET i proslaviti pet godina djelovanja benda i stvaranja autorske glazbe!

Nedavno su objavile novi singl s pratećim videospotom – pjesmu “Trebam malo” te nastavile najavljivati novi studijski materijal, a upravo će na ovom koncertu s cijelim bendom po prvi put uživo zasvirati ovaj novi singl.

Novi singl “Trebam malo” produkcijski potpisuje Tomislav Franjo Šušak, a za prateći videospot je zaslužna redateljica Marcella Zanki. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija - Milan Latković i Duje Kundić.

Auguste iza sebe imaju jedan studijski album, naslova "Sve što je nekada bilo važno", objavljen sredinom listopada 2015. godine, a koji je nastao u produkciji Tomislava Franje Šuška, producenta odgovornog i za novi singl "Trebam malo". Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine.

Koncert u KSET-u počinje u 21:30, a ulaznice je moguće nabaviti u KSET-u (Unska 3) od i Dirty Old Shop-u (Tratinska 18) po cijeni od 25 kuna, dok će na dan koncerta stajati 35 kuna.

Linker
28. studeni 2022 00:31