Press
PODRŠKA NA SETU

Anne Hathaway otkrila na koji način su joj holivudske 'kraljice' podigle samopouzdanje

Lijepa i talentirana oskarovka snimila je svoj prvi film nakon što je rodila, a prikupljeni kilogrami nakon poroda ostali su joj kao svojevrstan problem. Iz tog razloga se za vrijeme snimanja ''Oceanovih 8'' osjećala nesigurno na setu, ali u pomoć su skočile kolegice, a posebice pop kraljica, dizajnerica i glumica – Rihanna.

U razgovoru s Ellen DeGeneres, Anne Hathaway (35) je otkrila kako se tijekom i nakon trudnoće njezino tijelo promijenilo te kako se to vidljivo reflektiralo na njezino samopouzdanje.

"Jedna od prednosti u čitavoj priči jest da se već toliko dugo nalazim u ovom poslu da sam se suočila i naviknula na pritisak da kao glumica – moraš izgledati na određeni način. Danas se više uopće ne zamaram tim stvarima. Ali, nakon rođenja sina, moja kilaža se spuštala jako sporo i stoga sam bila većeg konfekcijskog broja nego ikada prije'', kazala je Hathaway.

Press
Ekipa iz filma "Oceanovih 8" u kojem Anne Hathaway glumi uz Sandru Bullock i Cate Blanchett, a prvu veću ulogu ostvarila je i pjevačica Rihanna

Priznala je kako je čak bila i malo posramljena zbog svega, a na setu se nikako nije mogla potpuno opustiti. Ali, onda su u akciju krenule kolegice i prave frajerice - Sandra Bullock i Cate Blanchett koje su je doslovno zasipale komplimentima kada su je vidjele, a u istom smjeru su komunicirale svaki dan.

"Prošetala sam setom u trapericama, potpuno svjesna svoje težine, a Cate i Sandra su bacale komplimente u stilu – Opa, vidi mame! Kakve noge! Kakav stav!'', otkrila je Hathaway i kako se zbog toga osjećala jednostavno nevjerojatno.

Barry Wetcher/Press
Cate Blanchett, Helena Bonham Carter i Sandra Bullock

Ipak, dvije glumice nisu bile jedine koje su pohvalile Hathaway, a Rihanna je svoj kompliment dala u baš svom stilu.

''Doslovno mi je u jednom trenutku rekla – ajme curo, kakva guza! Skoro kao moja!'', a ja sam ostala osupnuta. Ljudi, pa to je Rihanna!'', zaključila je kroz smijeh simpatična Hathaway.

A ove nevjerojatne žene možete pogledati u kinima u komediji ''Oceanovih 8''. Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma "Oceanovih 11", koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima i samo ga treba provesti!

Linker
20. travanj 2024 15:50