samo za žene

Pametni nakit kojeg vole sestre Kardashian dostupan u prvoj trgovini i to u centru svjetskog luksuza i ljepote

Bellabeat kao lider u stvaranju wellness tehnlogije namjenjene isključivo ženama izaziva oduševljenje gdje god se pojavi. Čak je i svjetski poznata Kourtney Kardashian prepoznala kvalitetu njihova novog proizvoda.

Prestižne lokacije nisu strane ovom wellness tech brandu koji vrata svojeg prvog dućana otvara upravo u Parizu, centru svjetskog luksuza i svjetske ljepote.

image

Bellabeat trgovina u Parizu.

PROMO

"Dugo smo radili na projektu otvaranja naših dućana po Europi i sretni smo što smo napokon krenuli s predstavljanjima svojih inovativnih proizvoda uživo. Pariz je samo početak našeg putovanja jer dućane otvaramo u Amsterdamu, Berlinu i naravno Zagrebu. Ovim uzbudljivim projektom želimo zatvoriti uspješnu godinu iza nas i na neki način prizvati sve ono dobro što si želimo i očekujemo u godini koja dolazi", rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata.

image

Bellabeat trgovina u Parizu.

PROMO

Posebno dizajnirana za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

image

Isabel Alysa

PROMO

Osim toga, uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Čitajte i: Spoj tehnologije i modernog dizajna: Bellabeat Leaf Urban proglašen najboljim pametnim nakitom

image

Chari Hawkins

PROMO

S elitnim hollywoodskim glam timom, mnoge influencerice i sportašice poludjele su za ovim pametnim nakitom. Isabel Alysa, Olivia Culpo, Ash Kholm, Chari Hawkins i mnoge druge zaposlene žene shvatile su koliko je važno pratiti svoje zdravlje i svoj ritam.

"Glavna misija Bellabeata, oduvijek je bila osnažiti i osvijestiti žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. Otvaranjem dućana želimo našu tehnologiju staviti u vaše ruke kako biste odmah i na licu mjesta vidjeli na koji način možete pratiti svoj životni ritam", objasnila je Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

image

Bellabeat trgovina u Parizu.

PROMO

Obožava je i Kourtney Kardashian

Postoji razlog zašto se Bellabeat web stranica srušila tijekom rujanskog lansiranja Ivyja, prve pametne narukvice koja je napravljena samo za žene te koja pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Žene posvuda jedva su čekale vidjeti kako će im "najpametniji komad nakita" pomoći da postignu optimalno zdravlje i dobrobit kroz svoja životna putovanja.

image

Ivy se može kupiti i na internetskoj platformi Kourtney Kardashian.

PROMO

Vrlo izbirljiva u odabiru novih proizvoda koje će staviti na svoju poosh.com platformu, Kourtney nije previse dvojila oko Ivy-a te je sada ova pametna narukvica ekskluzivno dostupna na prestižnoj poosh.com platformi.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na službenoj Bellabeat stranici.

Linker
01. listopad 2022 03:47