Press
U SUNCEM OKUPANOM VRTU

Zvukovi baleara na terasi Swanky Mint Hostela

Balearic beat, glazbeni smjer nastao na Ibizi krajem osamdesetih, njegov je osnivač Alfredo opisivao kao sretnu, seksi, eklektičnu glazbu zbog koje ćete zaboraviti na žanrove i samo uživati i plesati. Na temelju tih smjernica nastao je ljetni program “Balearic Beats & Sunshine Treats”, čije će se četvrto izdanje održati na terasi zagrebačkog hostela u subotu, 18. lipnja, od 14 sati.

Press

Swanky Monkey Garden postat će balearična oaza u centru grada: za glazbu će biti zaduženi Lora, Indy i Pill Jackson, koji će ovog puta osim glazbe, miksati i vaflice za posjetitelje, a osim u slatkom zalogaju, gosti će moći uživati i u poznatim specijalitetima California Burrito bara.

Press

Zagrebački hostel Swanky Mint u Ilici 50 pripremio je bogat ljetni program za goste, koji će svake subote, od 14 do 20 sati, moći uživati u malo drukčijoj glazbenoj selekciji poznatih gradskih DJ-a kao što su Ela, Jogarde, Apollo Eighteen, Tom Bug, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Indy i brojni drugi, a za sve informacije o programu pratite službenu Facebook stranicu.

Press
Press
Linker
03. svibanj 2024 18:34