PRESS
NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na koncert: Osvojite dvije ulaznice za Stjepana Hausera u Areni Zagreb

S turnejom "Rebel with a Cello" Stjepan Hauser održava svoj koncert u Areni Zagreb, a mi vam darujemo dva puta po dvije ulaznice.

S turnejom "Rebel with a Cello" Stjepan Hauser održava svoj koncert u Areni Zagreb, a mi vam darujemo dva puta po dvije ulaznice.

Diljem Europe poznati violočelist Stjepan Hauser održava svoje koncerte. "Rebel with a Cello" prva je samostalna turneja poznatog glazbenika, a dosad je Hauser pokorio Prag, Budimpeštu, Yerevan, Bar, Atenu, Limassol, Bordeaux, Barcelonu, Madrid, Lisabon, Dijon i Zurich.

Hauser nastavlja svoju turneju Starim kontinentom i idući koncert u Hrvatskoj - 25. listopada buntovnik s violončelom dolazi u Zagreb gdje će domaća publika moći uživati u fantastičnom audio-vizualnom showu. I vi možete biti dio ove priče: vodimo vas na koncert Stjepana Hausera u srijedu, 25.10. u 20 sati u Arenu Zagreb. Nagrađujemo dva najkreativnija odgovora s po dvije ulaznice, a jedino što morate je odgovoriti na pitanje: Zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice za koncert? Nagradni natječaj traje do sutra, 24.10. u 20 sati.

Dobitnice su Marija Palinić i Katarina

Pravila nagradnog natječaja

image
PRESS

“Zločesti dečko” među instrumentalistima i jedan od osnivača 2Cellos, izaći će na pozornicu s preko 20 članova orkestra koji će ga pratiti na violinama, bubnjevima, gitarama, udaraljkama i puhačkim instrumentima uz uzbudljive pirotehničke efekte. Koncert “Rebel with a Cello” bit će spoj klasike, latino ritmova i filmske glazbe, upakiran u tri odvojena “čina” s bogatom listom od preko 20 pjesama, koje će raznježiti, a zatim dići na noge publiku u Areni Zagreb. Vatreni plesni hitovi poput “Livin’ la Vida Loca” Rickyja Martina, “Let’s Get Loud” Jennifer Lopez ili Shakirin “Waka Waka” rasplesat će Arenu Zagreb na vrhuncu koncerta, a prije toga opustiti je uz romantične latinske balade.

image
PRESS
Linker
27. travanj 2024 14:52