Jesen na HRT-u

Večernje tolaete uz bok poslovnim izdanjima: Brojna poznata imena zablistala na predstavljanju jesenske sheme HRT-a

Na snimanju emisije u studiju ‘Anton Marti‘ okupili su se brojni uzvanici i protagonisti programskog sadržaja koji će se prikazivati tijekom jesenske sheme

Na predstavljanju jesenske sheme Hrvatske radiotelevizije u svečanoj emisiji "Jesen u mom domu" okupili su se mnoga zaštitna lica naše nacionalne televizije. Programska shema počinje u ponedjeljak, 20. rujna prikazivanjem serije “NDH” u elitnom terminu poslije 20 sati na HTV1, a ostatak programa koji se sprema na HRT-u predstavljen je u televizijskom studiju "Anton Marti" u spektaklu koji su vodili Robert Ferlin i Marta Šimić Mrzlečki. Elegantni voditeljski duo spojio je najbolje od zabavnog i informativnog programa.

image
Voditelji Marta Šimić Mrzlečki i Robert Ferlin
DARKO TOMAS/CROPIX CROPIX

Na snimanju emisije okupili su se brojni uzvanici i protagonisti programskog sadržaja koji će se prikazivati tijekom jesenske sheme. Među njima su bili glumci, producenti i redatelji domaćih dramskih serija HTV-a - “Minus i plus“, “Mrkomir Prvi“ i “Nestali 2“, autori dokumentarnih serijala, te voditelji i zaštitna lica emisija Hrvatske televizije i Hrvatskog radija.

image
Uredništvo i voditelji informativnog programa
DARKO TOMAS/CROPIX

HRT-ovci su najavili nove naslove u dramskim i dokumentarno-igranim serijama, nakon "Duge mračne noći" 29. studenoga kreće i "Doba uskoka", četverodijelna serija Božidara Domagoja Burića, te u prosincu šest epizoda "Područja bez signala" Dalibora Matanića.

image
Glumica Iva Jerković
DARKO TOMAS/CROPIX

Među poznatim licima s malih ekrana posebno su se istaknule dame koje se svojim profesionalnim radom, kao i nepogrešivom i unikatnom pojavom ističu u masi.

Čitajte i: Potvrđeno da se 2022. održava Dora! HRT u pripremama, uskoro poznati natjecatelji

image
Uršula Tolj
DARKO TOMAS/CROPIX

Uršula Tolj zablistala je u svečanom večernjem izdanju. Urednica i voditeljica odabrala je pencil haljinu od svjetlucavog materijala, i asimetričnog gornjeg dijela s jednim golim ramenom. Uz to imala je minimalistički sjajne sandale na visoku potpeticu.

image
Tončica Čeljuska
DARKO TOMAS/CROPIX

Tončica Čeljuska, autorica i voditeljica talk showa za predstavljanje jesenske sheme odabrala je ultramoderne hlače od laganog i šarenog materijala. Cijelu je kombinaciju ‘smirila‘ jednostavnom crnom majicom i pomno odabranom ogrlicom sa zlatnim privjeskom. Emisija "U svom filmu" ulazi su svoju petu sezonu, a prikazuje se utorkom u prime-timeu nakon "Potjere" i "Dnevnika 2" u 20:10 na Prvom programu HTV-a, od 21. rujna Čeljuska novu sezonu otvara razgovorom s glumcem Milošem Bikovićem.

image
Marko Šapit, Martina Validžić i Ivan Dorian Molnar
DARKO TOMAS/CROPIX

Novinarka i voditeljica Martina Validžić, zaštitno je lice glazbenih emisija, a izniman talent pokazala je i u nizu drugačijih formata. Proteklog ljeta, primjerice, u putopisnoj reportaži koje je iz dana u dan radila u Tokiju za vrijeme Olimpijskih igara. Martina je za studio odabrala upečatljivu kombinaciju, dugu kožnu haljinu uparila je s visokim tenisicama te je tom statement komadu dala malo ležernije ‘lice‘.

image
Andrej Rašljanin i Nikolina Ćosić
DARKO TOMAS/CROPIX

Petak je u 20:10 na Prvom programu rezerviran za blockbuster, nakon kojega oko 21:45 kreće i nova sezona zabavnog talk showa Daniele Trbović 5.com s Danielom. Danielini prvi gosti u petak, 24. rujna bit će kultni slovenski kantautor Zoran Predin i naš teniski as Borna Ćorić.

image
Morana Zibar i Joško Lokas
DARKO TOMAS/CROPIX

Bogat igrani program

Vikend na prvom rezerviran je za filmske blockbustere, nedjelju na Prvom programu, nakon popodnevne doze zabave u 20:10 otvara nova humoristična serija - sitcom "Minus i plus", koja će u 12 epizoda zabavljati naše gledatelje klasičnim odnosima Purgera i Dalmatinaca od 26. rujna do 12. prosinca, nakon koje kreće sljedeća urnebesna serija - "Mrkomir Prvi" u 13 epizoda, a koji je rađen po uzoru na klasične BBC-jeve humoristične serije poput Crne guje i sl.

image
Dušan Bućan, Vladimir Brnardić
DARKO TOMAS/CROPIX

Shema Drugog programa HTV-a također slijedi gledateljima već uobičajene slotove, pa tako ponedjeljkom počinje u 20:05 sa "Stadionom", nastavlja se filmom u 21 sat i od 22:30 s dvije vrhunske strane serije, te obiteljskim filmom u ponoć i 30 minuta. Kad je riječ o vrhunskim stranim i hit serijama koje idu od ponedjeljka do subote, valja naglasiti da su posrijedi posve nove sezone u nas vrlo popularnih serije poput "Sluškinjina priča", "Ray Donovan", "Crna lista", "Vikinzi", "Babilon Berlin", "Igra prijestolja"...

image
Ecija Ojdanić i kolege
DARKO TOMAS/CROPIX

Petkom idu krimi serija i dvije hit strane serije. Subotnji je prime-time večer za vrhunske strane dokumentarce ili blockbuster, potom avanturistički strani dokumentarni film i čak tri hit serije, a nedjelja za Film s 5 zvjezdica i kostimiranu seriju oko 21:30, te late-nigt showa Grahama Nortona i glazbeni dokumentarac. Detaljna programska shema objavljena je na stranicama HRT-a.

Linker
14. travanj 2024 07:07